Яж, тренирай, обичай, спи, повтори! Времето е показало безапелационно, че

...
Яж, тренирай, обичай, спи, повтори! Времето е показало безапелационно, че
Коментари Харесай

Тренировка извън фитнеса или как да сме във форма навсякъде

Яж, тренирай, бит, спи, повтори! Времето е посочило безапелационно, че при тренировките навикът е надалеч по-резултатен от вдъхновението.
У всеки от нас дреме един от тези хора, които могат да си намерят опрощение или опрощение за безусловно всичко. Виновна е страната, ситуацията, дори когато не е изключителна, генът, учителите, работодателя, в краен случай - времето. Даже аз съм отговорен, че го върша на въпрос, само че за тяхно опрощение, дори опрощение – факт е, че едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто – да го направиш.
Когато става въпрос за тренировки оправданията са доста, извиненията - огромни, а времето и пространството в никакъв случай не стигат, с цел да обзет изобретателността на лирическия воин, само че постоянно водят до безапелационното заключение, че „ няма да стане “.
И в случай че някои извинения са основателни и ги почитам, то в случай че едничкото, което ви стопира, е неналичието на фитнес зала или избрани уреди в нея, сигурен съм, че имам готово решение за вас.


„ Фитнесът “ към вас
Помислете за другите възможности, които имате и, апелирам ви, не чупете кухненските столове или дивана. Чифт дъмбели, постеля, площадката през улицата или стълбите към у дома могат да бъдат единствено част от вашия пръв и самобитен фитнес.

По автентичен случай
Преди към две години на мой клиент се наложи да тренира в своя офис и в жилището си по време на серия от командировки. По негова молба сътворих проект за тренировки в домашни условия с най-малко съоръжение.
Той имаше преимуществото към този момент да е добре осведомен и овладял техниката на множеството извършения, само че все пак беше доста прелестно сюрпризиран от резултатите. Ето по какъв начин малко по-късно сътворих стратегиите Bestefficient At Home, които се употребяват много в последните 2-3 месеца.
Тренировката постоянно е била и ще бъде разследване на вашето предпочитание да я извършите, а не на вашите благоприятни условия. Вие постоянно имате и ще имате опция.
Не по този начин стоят нещата с желанието. Точно по тази причина в стратегиите на Bestefficient постоянно залагам проект за деяние, стъпки на провокация, ангажиране, създаване на привички. Всеки ден изскачам от приложението на телефона ви с увещание да упражнявате или най-малко да се движите! Ще го Snooze-нете ли повторно?! Или втори ден подред?! Смятах, че сте съществени?!

Фитнесът е разбиране, датиращо своята поява от средата на 20-ти век, а всеобщото потребление на зали, оборудвани с уреди – десетилетие или две по-късно. И все пак, и преди е имало хора в добра форма, мъже с напомпани бицепси и пекторалиси, дами със стегнати бедра и глутеус.

Как са го реализирали и по какъв начин вие можете да го извършите?

Тренирайте
Просто са упражнявали и не са спирали да го вършат, тъй като идва дълъг уикенд, отпуска или през днешния ден им е с напрежение. В уикенда спортът може да бъде средство за другарство, в отпуската – метод да се забавлявате, а в всекидневието – инструмент за понижаване на напрежението и напрежението.
На bestefficient.com/bg прелестно съм илюстрирал първите стъпки, които са ви нужни, с цел да постигнете това неизменност.


Използвайте тялото си.
Да, тялото ви, това прелестно транспортно средство на главата, може да ви бъде безпределно признателно и да ви върне неведнъж напъните под формата на повече сила, самочувствие и мускулен тонус, освен това единствено след 5-10 тренировки.
Възможно е, когато стартирате, да имате потребност от помощта на експерт и да би трябвало да отделите малко повече време, с цел да заучите упражненията вярно. Но това са вложения, които се връщат, освен това бързо и с лихвите, тъй като наред с работата върху формата си, ще подобрите доста и своя здравен статус.
Голяма част от клиентите ми пътуват по един час, с цел да упражняваме взаимно, макар, че в непосредствена непосредственост имат изцяло оборудвани зали, тъй като най-трудното нещо във фитнеса е да тренираш вярно и да поддържаш добър темп на тренировката си, без това да те натоварва в допълнение душевен.

И в случай че първоначално успявате да извършите единствено 1-2 от упражненията във видеото, то след няколко месеца е доста евентуално да напреднете толкоз, че даже да допишете някой ред след мен.
Вижте още такива видеа на YouTube канала на Bestefficient или напряко вземете някоя от стратегиите Bestefficient Anywhere ( SlimFit звучи право в целта) от bestefficient.com/bg и да започваме!
Автор: Стефан Терзийски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР