Яхтите със сигурност са един от символите на благосъстояние, но

...
Яхтите със сигурност са един от символите на благосъстояние, но
Коментари Харесай

Плаващият дом, с който бихме отишли и накрай света

Яхтите сигурно са един от знаците на богатство , само че в този момент от хоризонта с първокласни придобивки наднича една нова и много забавна концепция, която съумя да притегли вниманието ни.

В последните месеци наложителната самоизолация докара до много новаторски решения по какъв начин тъкмо да се случи тя, без напълно да променим метода си на живот. Е, не сме си и представяли концепция като независима плаваща хотелска стая, само че не щеш ли някой и за това се е сетил.

Anthenea е мобилен дом по вода , който се предлага в няколко разновидността за потребностите на всеки. Идеята е на архитекта Жан-Мишел Дюкансел, който се е въодушевил от сходното приспособление, което видяхме във кино лентата за Джеймс Бонд от 1977 година " Шпионинът, който ме обичаше ".
 Снимка 490980

Плаващата къща не употребява никакво гориво, зарежда се само със слънчева сила и изхвърля само пречистена вода . Това я прави 100% екологична. Използва особено закрепване за морското дъно, което не поврежда по никакъв метод екосистемите и околната среда.

Плаващите къщи на Anthenea са акостирани на френския бряг край Бретан , откъдето можем да си ги наемем за една по-различна морска обиколка. Наемът е сред 250 и 400 хиляди евро без спомагателните такси.
 Снимка 490983

Всички хотелски стаи оферират 360-градусова подводна панорама , спалня и всекидневна, както и място за отдих над повърхността на водата, където умерено можем да събираме загар изцяло необезпокоявани.
 Lamborghini, новата яхта на марката Lamborghini 63 и какво получаваме за 3.4 милиона $
Lamborghini 63 - суперавтомобил, който се движи по вода

Удоволствието не свършва на сушата

Предлага се и бизнес вид, в който има обособена зала за най-нестандартните бизнес срещи , които в миналото сме провеждали. В SPA разновидността пък можем да се насладим на разнообразни процедури във допустимо най-успокояващата среда, предава House Beautiful.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Anthénea floating hotel suite (@_anthenea_) на Дек 27, 2019 в 2:45 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР