Яхтата безусловно спада към луксозните стоки. Понякога дизайнерите на подобни

...
Яхтата безусловно спада към луксозните стоки. Понякога дизайнерите на подобни
Коментари Харесай

Вижте тази яхта, която е истинско плаващо бижу

Яхтата абсолютно спада към първокласните артикули. Понякога дизайнерите на сходни морски уреди се увличат до степен, до която ги трансформират в същински плаващи жилища. В случая неповторимото е освен размерът и дизайнът на каютите, само че и съществуването на басейн с... водопад. Плаващото украшение е дело на Клифърд Ден, в чието портфолио са още известни круизни кораби като Queen Mary 2 и P & O. Последният му план Project Maximus беше показан на Monaco Yacht Show през миналия уикенд и несъмнено може да се каже, че с него се слага началото на нова наклонност за супер яхтите: рулят е на долната палуба, като по този метод цялата горна палуба е разполагаем на пасажерите.



Името на плана – Heeson Yachts Maximus, идва от размерите на яхната. Дължината й е 83 метра и това я слага в ТОП 100 на най-модерните частни моторни яхти в света. Тя е на половина по-малка от дългата 180 метра яхта Azzam, благосъстоятелност на президента на ОАЕ Халифа ибн Зайед ал-Нахаян.



Друга причина яхтата да се споделя Maximus е, че освен външно е голяма, само че и вътрешно. Каютите са по този начин интериорно решени, че да има оптимално пространство за пасажерите на борда. Яхтата е предопределена за живеене. Разполага с апартамент за 12 души, както голям VIP апартамент за двама посетители.



Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР