Ядрото на проститутките и сводниците в България се нарича Слънчев

...
Ядрото на проститутките и сводниците в България се нарича Слънчев
Коментари Харесай

Британска медия: 100 евро на час за секс на Слънчака

Ядрото на проститутките и сводниците в България се назовава Слънчев бряг, а цената за час секс с елитна компаньонка може да стигне и 100 евро. За това сигнализира читателите си английското издание " Дейли Стар " с унищожителна публикация за летния туризъм в курорта ни. Според вестника Слънчака е цялостен с проститутки, като елитните девойки на повикване са съвсем толкоз, колкото и по-евтините им колежки по храстите.

" Курортът е с неповторима крайбрежна плажна линия от над пет километра, жестоки празненства и нощни клубове, които побират над 2500 души всяка вечер. Популярен е с евтиното пиянство, двоен ром с кола е под две лири (4,38 лева - бел. ред.). Но купонджийският курорт има и тъмна страна - голям брой девойки за конвой, които примамват английските младежи ", написа изданието.

Според " Дейли Стар " с изключение на елементарни жрици на Слънчака има и високоплатени проститутки, които търсят по-елитни клиенти. Такава е Тома, на 28 години, която се предлага посредством организация в интернет. Красавицата продава " всичко особено, което желаете да ви направя " против 100 евро на час. Проститутката приканва през нета скучаещите англичани, като наложително желае да се срещне с евентуалните клиенти в бар или безшумно заведение. Предлага " разтривки и освен това ", а фотосите й в профила описват повече от обясненията й. Но Тома също не крие доста - " Обещавам, че ще бъдете в парадайса в моята компания ", споделя изкусителката, надупена към телефона си.

Голите хубавици на по-солени цени имат и условия, показва " Дейли Стар ". Сабрина, на 29 години, е безапелационна, че " давам отговор единствено на учтиви и рационални известия " и в случай че получи такива, " мога да дойда в хотела ви или вие да дойдете при мен и да ми кажете какво желаете да ви направя ". Всички скъпоплатени проститутки са с отличен британски език. От " Дейли Стар " означават и не без самоирония, че напорът от жрици се дължи на пияните британци, които изпълват курорта всяко лято. Не всички клиенти обаче са в парадайса на Слънчака. От английското външно министерство признават пред изданието, че всяка година имат многочислени недоволства от зажаднели за секс сънародници. " Туристи са ставали жертви на надценки в стриптийз питейни заведения, били са бити, в случай че не платят. Затова избягвайте тъмни места, паркинги, места с шубраци и дървета, в това число и на плажа, защото там са множеството проститутки в Слънчев бряг ", пишат от " Дейли Стар ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР