Ядрените подводници на Руската федерация Тула и Юрий Долгорукий изстреляха

...
Ядрените подводници на Руската федерация Тула и Юрий Долгорукий изстреляха
Коментари Харесай

Русия извърши ракетни изпитания в Камчатка и Архангелска област

Ядрените подводници на Руската федерация " Тула " и " Юрий Долгорукий " изстреляха балистични ракети по цели на полигон в Камчатка и в Архангелска област, като част от военни учения, оповестява организация TACC, като се базира на информация от известие на Министерството на защитата на Руската федерация.
„ На 24 август в сходство с проекта на военните учения, сполучливо бяха изпълнени изстрелвания на балистични ракети „ Синева “ от стратегическите подводници „ Тула “ и Юрий Долгоруки “, оповестява министерството.
Министерството съобщи, че ракетите са изстреляни от региона на Северния ледовит океан и от Баренцово море.
„ Тестовите макети на бойните глави приключиха цялостния цикъл на полетната стратегия и сполучливо удариха образователни цели на полигоните в региона на Архангелск и на полуостров Камчатка “, споделиха от министерството.
Министерството отбелязва, че тези изстрелвания удостоверяват техническите характерности на балистичните ракети, както и продуктивността на всички ракетни системи на подводници, добави организация Фокус.
Припомняме, че преди дни стана ясно, че 4 от станциите за премерване на равнището на радиоактивност в Русия стопираха да предават данни. Повече може да научите в публикацията ТУК

Снимка: архив 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР