Ядосани фенове заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината -

...
Ядосани фенове заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината -
Коментари Харесай

Фенове пропищяха: Рачков, върни ни парите!

Ядосани почитатели заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината - анулираните му спектакли в Русе и Шумен поради епидемията от ковид, които трябваше да се състоят през април, научи HotArena.

Оказа се, че в формалното послание на комика се загатва единствено, че закупени билети важат за нови дати, в случай че въобще се насрочат такива в околните месеци, само че не е обяснено по какъв начин почитателите могат да си вземат парите.

„ Защо няма никаква информация по какъв начин ще си получим парите "? и " Върнете ни сумите от билетите ", са единствено част от апела на хората към артиста.За момента обаче той не е съобщил по какъв начин да се реши казуса,а  „ изгорелите ” сами би трябвало да се ориентират в обстановката и да търсят връзка с компанията, която беше медиатор в продажбите на пропуските.

Цените за билетите за моноспектакъла на Рачков са повече от надути и конкурират тези за концертите на най-скъпата звезда у нас -  Лили Иванова. За  седящо място Рачков желае от 30 до 100 лева за билет, до момента в който актьорите наградени с „ Ааскеер ” и „ Икар ” играят представления за по 12, 15 лева за билет.

Покрай епидемията Рачков ще бъде един от най-засегнатите финансовo актьори у нас , защото с изключение на двете му изяви в Русе и Шумен пропадна и турнето в Англия, написа „ Ретро ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР