Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града в

...
Ядосан врачанин сигнализира за поредния нагъл шофьор в града в
Коментари Харесай

Поредният наглец! Шофьор окупира с колата си тротоар във Враца /снимки/

Ядосан врачанин алармира за следващия безочлив водач в града в рубриката „ Ти, репортерът “ на осведомителна организация BulNews.bg.
Мъжът е паркирал колата си върху тротоара на кръстовището на площад "Руски " с улица "Христо Ботев ", до бензиностанция "Петрол " във Враца. Постъпката е извънредно дръзка и нахална, защото затруднява придвижването на пешеходците.
„ Този автомобил напълно преднамерено паркира под дървото, заемайки 95% от тротоара като по този метод попречва с изключение на прекосяването на пешеходците (налага се да бъде заобиколен автомобила), по този начин и безпроблемното прекосяване на детски колички, ведосипеди и инвалидни колички (това е единственото място, което е комфортно за този тип преминаване). Автомобилът паркира там непрекъснато, следя го от няколко дни, което приказва, че не е на някой инцидентен човек, оставил колата си за малко там. Това е следващото безочливо паркиране в града “, написа гневният врачанин.
Явно за водача на возилото нямат значение законите. Възмутеният четец се надява способените органи да вземат отношение по въпроса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР