Ядосан врачанин изпрати поредната порция скандални снимки на безобразно паркиране

...
Ядосан врачанин изпрати поредната порция скандални снимки на безобразно паркиране
Коментари Харесай

Поредният наглец! Шофьор заряза служебна кола на тротоар във Враца /снимки/

Ядосан врачанин изпрати следващата порция скандални фотоси на безобразно паркиране за рубриката „ Ти, репортерът “ на осведомителна организация BulNews. Поредният безочлив водач е зарязал колата си на тротоар и блокирал напълно прекосяването на пешеходците.
Кадрите са направени през вчерашния ден против пожарната във Враца. Служител на строителна компания е спрял служебната си кола на директно на тротоара. Пешеходците, измежду които и майки с детски колички, нямат различен избор, с изключение на да слязат на пътното платно и да рискуват здравето и живота си.
„ Наглостта на някои водачи няма граници. Спрял е безусловно на тротоара и пешеходците се принуждават да слизат на пътя, с цел да го заобиколят. Докога ще продължава това безумство “, пита възмутеният врачанин.
Това е следващото доказателство, че някои водачи нямат никакво почитание към разпоредбите за придвижване и не се тормозят да ги погазват безогледно. Врачани не престават да упорстват способените органи да вземат по-строги ограничения против нарушителите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР