Ядките, съдържащи се в костилките от и праскови могат да

...
Ядките, съдържащи се в костилките от и праскови могат да
Коментари Харесай

Ядките в костилките от кайсии и праскови могат да бъдат опасни за децата

Ядките, съдържащи се в костилките от и праскови могат да съставляват смъртна заплаха за децата , съобщи лекарят и ефирен водещ Александър Мясников в ефира на телевизионния канал Русия 1, написа БГНЕС. Според него, от време на време те съдържат мощно отровна течност - циановодородна киселина.
" В детството съвсем всички сме чупели костилките на кайсиите с камък, с цел да изядем ядките. Синилната киселина, съдържаща се в тях от време на време в по-големи количества може да аргументи от отравяне до гибел. Всяка година има деца, които умират от отравяне с циановодородна киселина ", съобщи Мясников.
 Най-вкусния карамелизиран извърнат сладкиш с компот от кайсии Най-вкусния карамелизиран извърнат сладкиш с компот от кайсии
Днешната рецепта е за един доста апетитен и апетитен карамелизиран сладкиш, с компот от кайсии - съвършен за следобедното кафе или за внезапн...
На собствен ред, биологът - претендент на биологичните науки - Екатерина Баранова означи, че децата постоянно са алергични към праскови . " Много хора се опасяват да ядат праскови, само че в случай че ги сварите или почистите добре кожата, вътрешността на плода, който е доста богат на протеини няма да провокира алергии ”, изясни Баранова.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР