Ядете и отслабвате, това е мечтата на всяка жена. Около

...
Ядете и отслабвате, това е мечтата на всяка жена. Около
Коментари Харесай

9 продукти, които взривяват мазнините!

Ядете и отслабвате, това е фантазията на всяка жена. Около толкоз доста разнообразни деликатеси, които са толкоз привлекателни с деликатни аромати и внимателен усет.
Уви, с течение на времето, богатия банкет на храна води до изцяло непривлекателни гънки. Но строгите диети и питателните ограничавания скапват настроението и оказват отрицателно въздействие върху здравето ни.

И това е забавно: Най-големият зложелател на диетите: 10 храни, които забравяме, че сме яли
Не се тормозете, ще ви кажем какво да ядете, с цел да останете добре нахранени, само че да не наддавате на тегло. Тези 9 продукта безусловно “ядат” мазнините!

Продукти за изгаряне на мазнини

Яйца



Просто помнете, че би трябвало да се варят. Можете да ги готвите здравословно, като извършите варени яйца - тъй че те са доста деликатни и резервират по-полезните съставки. Това ядене задоволява глада и не способства за увеличение на тежестта.

Ако не харесвате яйцата за закуска, включете ги в менюто за деня или вечерта. Яйцата съдържат доста витамини и минерали, нужни за човешкия живот. Едно яйце съдържа 15% от дневната протеинова норма.

Зеле



Това може да служи като допълнение към ястията и отлична закуска. То има забавна характерност: тялото се нуждае от доста повече сила за мелене на този артикул, в сравнение с това, което се прави със зеле. В това зеле има голямо количество фибри, освобождава от запек, който постоянно мъчи хора, които следват разнообразни диети.

В киселото зеле се съдържа огромно количество витамин С, което значи, че оказва помощ да се избегне простуда. В допълнение, киселото зеле усилва производството на здравословни кафези в тялото, понижава равнището на нездравословния холестерол. Кремообразното зеле също съдържа антоцианини - антиоксиданти, които забавят процеса на стареене, изключително мозъка.

Печени картофи



Имат доста ниско наличие на калории, печените картофи се разграждат изцяло и се отделят от тялото, без да оставят следи от тежест в стомаха. Пектиновите субстанции оказват помощ на организма да се отърве от нездравословните субстанции. Високото наличие на калий в печените картофи е потребно за мускулите - заради неналичието на конвулсии. В допълнение, печените картофи усъвършенстват мъжката мощ.

Печени картофи с парче бекон, пресни зеленчуци или нискомаслено сирене са превъзходен избор за закуска. Добра опция се сервира с варени картофи в кожите им.

Класическо кисело мляко



Подходящо е единствено в случай че наличието на мазнини не надвишава 2%. Киселото мляко съдържа калций, протеин и усъвършенства чревната микрофлора. Тъй като киселото мляко е ферментирало, то е по-подходящо за хора с лактозна нетърпимост, в сравнение с пълномасленото мляко и други млечни артикули.

Артишок



Този зарзават не съдържа нищо нездравословно или висококалорично. Той се комбинира както с протеинови източници, по този начин и с въглехидрати. Неговата постоянна приложимост дава натурален надзор върху наличието на калории в храната. Артишокът е отличен източник на фибри.

Фасул



Особено подобаващ за намаляване, с цел да се употребява с червен фасул. Този елементарен и на ниска цена артикул е склад за елементарно асимилирани растителни протеини, минерали и витамини. Но малко хора знаят, че е доста ефикасен при отслабването. Бобът, с помощта на огромен брой диетични фибри, усъвършенства храносмилането и предотвратява предварителната защита на продължителен запек.

Бадеми



Според доста диетолози тайната на сполучливото намаляване е честото и разделното хранене през целия ден, което оказва помощ да се предотврати преяждане през нощта. Бадеми с пресни плодове - най-хубавата закуска, тъй като тази ядка е богата на фибри.

Маслини



Този артикул оказва помощ да се възстановява работата на стомаха и да се управлява тежестта. Десет маслини дневно или лъжица зехтин оказват помощ да се усъвършенства абсорбцията на мазнините и солите и също по този начин да се отстранен токсините.

Стафиди



Този изсъхнал плод също превъзхожда мазнините. Като допълнение към диетата можете да приготвите апетитен онфитюр със стафиди. За тази цел се смила 100 грама стафиди и сушени кайсии, сливи 400 г, 200 г шипка, прибавя се мед и примес от една супена лъжица два пъти на ден.

Тези артикули имат ниско наличие на калории и с помощта на характерностите си те оказват помощ бързо да асимилирате храната, трансформирайки я в енергиен и витаминозен комплекс, само че не водят до отсрочване на мазнини. Като ги употребявате, няма да се чувствате гладни и затова ще ядете по-малко.
Следвайте диетата си и се пробвайте да ядете здравословни и естествени храни. Споделете листата с артикули за изгаряне на мазнини с приятелите си!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР