Яд ме е и ме е срам заради скандалите с

...
Яд ме е и ме е срам заради скандалите с
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Много брутално ще действам, но нека да минат изборите

Яд ме е и ме е позор поради свадите с парцелите. Изход има и това се прави сега. Всеки, който не е мислил с главата си и попаднал в скандал, ще си понесе най-тежкото наказване и отговорност. Подаването на оставка е половината от работата. Аз мога да подсигурявам на българските жители, че няма да остане ненаказан човек. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

„ Или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети. Тези, които са злоупотребили, ще им се търси отговорност. Аз нито един път не отидох на посетители на някой мой министър, сътрудник или кмет. Ако бях отишъл, несъмнено щях да взема ограничения доста по-рано. Мога да ви уверя, че до дъно ще се направи всичко, с цел да се възвърне справедливостта. Това се прави сега. Сгрешил съм, че не съм се поинтересувал. Аз съм се родил и пребивавам в дома си в Банкя и там ще си умра. Аз не съм разрешил един лев да се даде един лев, там където населявам. Единственият излаз от обстановката е правдивост. Виновните ще се отхвърлят ли от къщи и жилища, не знам “, акцентира министър председателят.

„ Другите, които са били на власт са взимали големи здания с асансьори. Нашите съперници също имат къщи за посетители. Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, поради няколко индивида, няма да го бъде. Ние ги знаем, че другите са маскари. всички национални произшествия стават, когато Българска социалистическа партия (БКП) ръководят. Нашите гласоподаватели желаят ние да сме чисти “, разяснява той.

„ ГЕРБ би трябвало да съществува единствено в случай че е чиста дясноцентристка партия и по този начин ще си остане. Аз съм си дете от народа. Много брутално ще работя. Нека да минат изборите, с цел да не ги смущавам “, безапелационен бе Борисов. Няма да се откажа, в случай че загубим изборите, стана ясно от думите на Борисов. Той добави, че от другата страна няма нищо. „ Изпоядоха се поради една листа. Те там се ненавиждат “.

„ Аз Цветанов си го обичам като дете. като министър си заложи главата и свърши доста работа. С това, което направи заличи всичко положително, което бе направил. Голяма вреда ни се нанесе. Но аз изводите съм си ги направил “, акцентира Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР