Ябълковият оцет ще ви помогне да се справите с тези

...
Ябълковият оцет ще ви помогне да се справите с тези
Коментари Харесай

Ябълковият оцет ще ви помогне да се справите с тези 4 заболявания

Ябълковият оцет ще ви помогне да се справите с тези 4 болести

Въпреки че оцетът нормално се прибавя за възстановяване на усета на избрани ястия, ябълковият оцет е този, който предлага необятен набор от изгоди за здравето. Произвежда се от ферментирали ябълки и доста хора са се убедили в изгодите на тази прелестна течност.

Ползи от ябълковия оцет
Някои от главните преимущества на оцета включват: намаление на кръвната захар, намаление на холестерола, лекуване на диабет вид II, повишение на възприятието за задоволеност и угнетяване растежа на бактериите.

Всички тези изгоди са резултат от високото наличие на антиоксиданти в полифенолите. Оцетната киселина оказва помощ да се усили усвояването на значими минерали от храната.

Накисване на краката в ябълков оцет за битка с миризмата на краката
Миришещите крайници са нещо, с което към този момент не би трябвало да се сблъсквате. Ябълковият оцет оказва помощ за битка с бактериите, причиняващи миризма.

Потопете бебешки кърпички в ябълков оцет
Оставете ги в хладилника за през нощта.
Избършете стъпалата с кърпичките толкоз постоянно, колкото ви е належащо.

Освен това, можете да излеете чаша оцет на всеки четири чаши вода в купа. Потопете краката си за към двадесет минути, след което деликатно ги подсушете. Оцетът може да се употребява при разнообразни положения на кожата.

Други способи на приложимост

Успокоява сърбежа на кожата
Няма потребност да употребявате ръкавици и лосиони, с цел да сложите завършек на сърбежа. Ябълковият оцет е доста ефикасен антисептик с противогъбични свойства, който ви оказва помощ да избегнете сърбежа.

Лекува пърхот
Пърхотът се характеризира с бели люспи, които са доста досадни. Добрата вест е, че киселинността на ябълковия оцет балансира рН на скалпа, предотвратявайки растежа на бактериите и гъбичките.

Смесете ¼ чаша ябълков оцет с ¼ чаша вода в спрей-бутилка. След впръскване увийте забрадка към главата си и оставете за към петнадесет минути.

Естествено унищожаване на брадавици/бенки
Брадавиците нормално са породени от HPV зараза. Те в действителност наподобяват грозни и могат да се появят безусловно на всички места.

Смесете чаша ябълков оцет с вода и нанесете върху кожата с памучен тампон.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР