Ябълка за 100 хиляди евро расте в овощна градина в

...
Ябълка за 100 хиляди евро расте в овощна градина в
Коментари Харесай

Ябълка за 100 000 евро расте в пловдивското село Трилистник

Ябълка за 100 хиляди евро пораства в овощна градина в пловдивското село Трилистник. Собственик на масива е земеделският производител Красимир Кумчев, който отглежда 100 декара ябълки. След като узрее, ябълката ще бъде продадена в 18-каратова златна подложка.

Рекордно скъпата ябълка ще бъде от червен вид. В момента тя пораства в градината на Красимир Кумчев, който създава екземпляри от бутиковия плод към този момент 15 години. В началото на август ябълката ще стартира да зрее. След това слънчевите лъчи ще изпишат специфичен надпис за дамата, на която ще бъде подарена.
Красимир Кумчев - аграрни производител: Надписът на ябълката ще бъде същият на този, който е имал ябълката на Афродита. Самият надпис е „ за най-хубавата ". Жената, която ще я получи, ще бъде най-обичаната жена на света. Това е ясно и би трябвало да се откри доста влюбен, доста обичащ и несъмнено великодушен мъж, който да я поръча и да я подари на обичаната си.
Ябълката ще бъде сложена в златно украшение, дело от майстори-ювелири. Специалната кутия ще бъде направена от 18-каратово злато и ще тежи кг и половина.
Красимир Кумчев - аграрни производител: Ще бъде създадена в един единствен образец и по-късно в никакъв случай повече няма да се създаде, тъй че дамата, която ще я получи ще може цялостен живот да свързва името си с Афродита посредством ябълката. Това е най-скъпата продавана в света ябълка в миналото.
Уникалният плод ще бъде подготвен за отделяне след 15 септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР