я зрителите на оспорваното кулинарно състезание ще видят как отборният

...
я зрителите на оспорваното кулинарно състезание ще видят как отборният
Коментари Харесай

Отборният дух ще е на изпитание тази вечер в Hell’s Kitchen България

я феновете на оспорваното кулинарно съревнование ще видят по какъв начин отборният дух на мъжкия тим ще бъде подложен на тестване и упоритостите на сините за сполучливо показване в кухнята на началник Виктор Ангелов ще са заложени на карта.
 
Във вчерашния епизод на Hell’s Kitchen България положителното момче Атанас облече синята куртка в опит да възвърне равновесието в Кухнята на Ада и остави дамската половина обляна в страдание за неналичието му, а Лука беше осъден от началник Ангелов за поредицата от съдбовни неточности. Така връзките в синия тим се опънаха до прекаленост. Дали страстите и желанието за самостоятелно превъзходство още веднъж ще изиграят неприятна смешка на момчетата или просто суматохата ще завладее кухнята? Какво ще се случи с търпението на началник Виктор Ангелов?

Жените изненадващо ще покажат, че могат да са машини в кухнята, само че каква ще е цената? Типично по женски при дамите атмосферата отново ще ври и кипи и ще се питаме дали спокойствието и лекотата в общуването могат да останат фантазия в Hell’s Kitchen. Две положителни приятелки ще се изправят една против друга, а арогантното държание може да подлее вода даже и на опитните готвачи. Какво още ни чака в Hell’s Kitchen България ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 Кухнята на Ада NOVA
Дневното предизвикателство пред готвачите в Кухнята на Ада ще ревизира дали уменията им да жонглират с думите са също толкоз положителни като уменията им да употребяват тиганите. Със специфичен кулинарен куиз началник Ангелов ще тества техните познания, експедитивност и логическо мислене, само че наред с това и дали ще съумеят да приспят споровете между тях, с цел да се оправят с отборната задача. Поезия в паница ще има, дори ще има и кулинарни шедьоври, които ще впечатлят началник Ангелов, само че дали това ще е задоволително за отборна победа? Какви ще са поуките за топ готвачите и кой екип ще се окаже по-добър в предизвикването ще разберем довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

Специални ВИП поръчки ще повишат страстите в Кухнята на Ада. Червените и сините ще би трябвало да покажат съвършенство, с цел да задоволят усета на поп легендите Кристина Димитрова, Богдан Томов и сътрудник Тенев, както и мъжката компания от звездите на хитовия сериал на NOVA „ All Inclusive “ – актьорите Ненчо Балабанов, Димитър Баненкин, Петър Калчев, Алекс Иванов и продуцентът Краси Ванков.
 Кухнята на Ада NOVA

Ще съумеят ли готвачите да се оправят със напрежението? При дамите напрежението в словестните офанзиви ще ескалира. Една от тях ще се окаже спънка за сполучливото показване на тима. А сините ще се лутат сред неналичието на доверие в съотборниците и вярата, че мощното его е задоволително всеки да се оправи с всичко самичък. Те ще търсят координацията между тях и отборния дух, само че напъните може би ще бъдат непостижими. Обикновен омлет ще се окаже същинско затруднение в опитите на един от мъжете да отбрани високото си добро име в Hell’s Kitchen. Кой ще получи следващия оранжев картон и ще отиде на двубой против Лука в решаващия за седмицата епизод на шоуто в четвъртък? Гледайте най-вълнуващото кулинарното съревнование в българсия ефир от 21:00 часа единствено по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на, както и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР