Я да видим сега един ПАРАДОКС в нашата държава. И

...
Я да видим сега един ПАРАДОКС в нашата държава. И
Коментари Харесай

Шеф Петров Ни Го Каза В Очите! Изправи Ни Косите С Това, Което Разкри За Храните, Които Ядем!

„ Я да забележим в този момент един ПАРАДОКС в нашата страна. И да дам тематика на малко останалите редактори които не церят с азиатски техники или отпадъчни човешки артикули в смешни излъчвания, по телевизията( чудно за какво ги държат) за въпроси от изключителна значимост!

*** Знаете ли че в цяла Европа, дребни производители построяват и пазят фамилни предписания на храни. И когато имат по-голямо произвеждане, го дават на фермерски пазари.

***Знаете ли, че тези първокласни сирена и салами които копувате от прескъпи амбулантни магазини „ единствено за баровци “ с вносни такива артикули от Европа са тъкмо от такива ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Естествено, откакто се дадат за проучване в организациите по храни И ОРГАНИ ЗА СЕРТЕФИЦИРАНЕ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ получават документи за достоверност, въз основата на обичаи и само на краен артикул, наблюдават се, само че всеки знае, че на такива хора това е кръвта, традицията и възпитанието на целият им живот.

***Знаете ли, че ние сме дали началото на тези обичаи на целия съвременен СВЯТ, а в този момент не ни се дава ние да го вършим, от кои, от нас самите или…

ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ-Тези хора в никакъв случай няма да заменят месото с умряло животно или да сложат копита в сушеницата, макар че тези неща се вършат по див метод. Те са в кръвта на всички ни. Това са храни които фермерите и децата им ядат от генерации! ….Знаете ли, че това в България не може да се случи, защото опонира на открити технологии!?

Разликата от Европа, е че не се интересуват от качеството на крайния артикул а от метода на изпълнение…Тоест допустимо е да произведеш ОТРОВНИ КРЕНВИРШИ С КАРЦИНОГЕННО ПАЛМОВО МАСЛО ОТ КОПИТА В ЧИСТА БАКТЕРИАЛНА СРЕДА НА БЕЛОСАНА МЕСАРНИЦА, ПРОСТО САМО ТРЯБВА ДА Гражданско отделение УПОМЕНЕШ НА ЕТИКЕТА.

ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОСТАВИШ НА ДИВИТЕ БАКТЕРИИ НА ПРИРОДАТА ДА СГОТВЯТ УНИКАЛНИЯ „ НАВПАВОК “. ИЛИ „ ДЯДО “ КОЙТО СЛЕД „ ФЕРМРНТАЦИЯТА “ Е БОЖИ ДАР СЪС СУПЕР ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ, И АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДЕН.

НАПРОТИВ, ДА ОСТАВИШ ЗЕЛЕНАТА ПЛЕСЕН ДА УЗРЕЕ СИРЕНЕТО ТИ И ПОСЛЕ ДА СИ ОТИДЕ ТИХО, КАКТО ХИЛЯДИ ГОДИНИ Е БИЛО, ЗАЩОТО Гражданско отделение ГОТВИ ПРИРОДАТА А НЕ БЕЛОСАНАТА МЕСАРНИЦА ИЛИ МЛЕКАРНИЦА ПЪЛНА С ХИМИЯ!??? ЗАЩО БЕ ХОРА?

МОЖЕЛО ДА съдебна експертиза ОТРОВИМ,,,, ДА! ЗАЩОТО ХИМИЧЕСКИТЕ НОВИ ТЕХНОЛОГИ НЕ МОГАТ, А И ВСЪЩНОСТ Гражданско отделение ПРАВЯТ! аМИ ЩЕ съдебна експертиза КОНТРОЛИРА БРЕ… АМА ТЕ СА ДРЕБНИ И ОТ ТЯХ ПАРА НЕ ПАДА!????? ОПРАВДАВАТ съдебна експертиза САМО Пожарна охрана ЕДИН ТЪП НАЧИН “ АМИ АКО ЗАПОЧНЕ ВСЕКИ ДА СИ ПРИГОТВЯ И ПРОДАВА “- ИДИОТСКА ГЛУПОСТ, ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ съдебна експертиза СЛЕДИ И НЯМА ДА МОЖЕ ДА Е ВСЕКИ…

НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ АГЕНЦИЯ Пожарна охрана КОНТРОЛА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ РАЗДЕЛИ ПРАВАТА С ДРУГИ ОРГАНИ ЗА СЕРТИФИКАТ НА АВТЕНТИЧНОСТ…. ДАААА ЗА ТОВА НИЕ ДА съдебномедицинска експертиза СИ САМО, ПЪК КАКВО КАТО УБИВАТ И НАШИТЕ ДЕЦА, НАЛИ ИМА ПАРИ ЗА МОРЕ В ГЪРЦИЯ!?

ЗАЩО ОТНЕМАТЕ ДУШАТА НА НАРОДА СИ, НЕГОВАТА БОЖИЯ ХРАНА …. ЗА ДА Гражданско отделение ХРАНИТЕ С ПАЛМОВО МЕСО И НИШЕСТЕТА И САМО ДА РЕВЕТЕ ЗА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ С ЕВРОПА!!!! КОГА ЩЕ СЛОЖИМ НА МАСАТА КРЕНВИРШИТЕ НАПРАВЕНИ ОТ ПЕЧАЛБАРИ С КОИТО СА ПЪЛНИ СУПЕРМАРКЕТИТЕ И НИ УБИВАТ, А НЕ МОЖЕ ДЯДО ПЕШО ДА ПРОДАДЕ СУШЕНИЦАТА СИ КОЯТО 1000 ГОДИНИ съдебна експертиза ПРОИЗВЕЖДА ТАКА???

Естествено би трябвало да има орган който да преценя достоверността на тези производители. Но Боже дайте път на историята ни на Оцеляването ни! Направено е и в Италия и в Испания на всички места, даже и в Новия Свят! “, взриви мрежата началник Петров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР