XPG SPECTRIX D80 е създадена за геймъри, овърклокъри и ентусиастиXPG

...
XPG SPECTRIX D80 е създадена за геймъри, овърклокъри и ентусиастиXPG
Коментари Харесай

Първа в света DDR4 памет с охлаждане с течен въздух

XPG SPECTRIX D80 е основана за геймъри, овърклокъри и запалянковци

XPG SPECTRIX D80 е първата в света RGB DDR4 памет с хибридна охлаждаща система с течен въздух

Тайванският производител Adata Technology разгласи първата в света RGB DDR4 памет с хибридна охлаждаща система с течен въздух, първообраз на която бе демонстриран на CES 2018 в Лас Вегас.

Използвайки композиция от течен нагревател, алуминиев нагревател и термично проводими материали на платката, XPG SPECTRIX D80 обезпечава високоефективно изстудяване със забележителни резултати, подчертаха от компанията.

С наличното програмируемо RGB осветяване, този течен нагревател е освен функционален, само че и образно грабващ, защото течността е напълно осветена и забележима.

SPECTRIX D80 паметта е основана за най-запалените геймъри, овърклокъри и DIY запалянковци, което изяснява обсега на оперативната периодичност, достигащ до 5000 MHz и несъмнено 10-слойна платка, подготвена за рискова работа на високи скорости.

XPG SPECTRIX D80 използвай композиция от течен нагревател, алуминиев нагревател и термично проводими материали на платката

Осигурена е и поддръжка на Intel X299 2666 MHz и AMD AM4/Ryzen, както и авансово конфигуриран Intel XMP 2.0 профил за бърз овърклокинг без нужда от конфигуриране на самостоятелни параметри в BIOS, прецизираха от производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР