Xiaomi успя да спечели сърцата на милиони потребители с богатото

...
Xiaomi успя да спечели сърцата на милиони потребители с богатото
Коментари Харесай

Xiaomi работи върху Mi Band 4

Xiaomi съумя да завоюва сърцата на милиони консуматори с богатото многообразие от евтините, само че много качествени и функционални джаджи, които предлага.

Наскоро от един от шефовете на китайската компания научихме, че още тази година можем да чакаме четвърта версия на една от най-популярните фитнес гривни на пазара - Xiaomi Mi Band.

За страдание, не е ясно тъкмо какви нови функционалности ще има Mi Band 4, само че допускаме, че ще има всичко, което има и актуалният Mi Band 3 - водоустойчив дизайн, следене на най-различни спортни индикатори, следене на пулса и съня, и много други.

Със сигурност обаче чакаме Mi Band 4 да предложи много новости, съдейки по напредъка, който означи третата версия на гривната по отношение на втората.

Само за 17 дни след излизането си на пазара, Mi Band 3 направи над милион продажби, което е добра индикация за напредъка, който Xiaomi прави със идващите версии на джаджите си.

От Xiaomi дават обещание, че Mi Band 4 ще резервира ниската цена на предшествениците си и ще се търгува за към 35 $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР