Xiaomi пусна нов изключителен смарт телевизор, който е готов да

...
Xiaomi пусна нов изключителен смарт телевизор, който е готов да
Коментари Харесай

Xiaomi представи Mi TV S Pro 100: рекордно голям и евтин 100-инчов смарт телевизор

Xiaomi пусна нов извънреден смарт тв приемник, който е подготвен да сложи върхове. Xiaomi TV S Pro 100 е голям тв приемник с великански 100-инчов екран и впечатляваща оптималната бляскавост от 1000 нита. Този смарт тв приемник беше показан в Китай – родината на Xiaomi.

Този грамаден тв приемник е най-големият, създаван в миналото от Xiaomi, и провокира неспокойствие по целия свят. Мнозина се надяват той да се появи в Европа. Нека разгледаме по-отблизо забележителните характерности на този нов тв приемник.

Xiaomi TV S Pro e най-големия Smart тв приемник нa Xiaomi. Той може да бъде конфигуриран в три разнообразни конфигурации: закрепен на стената, подложен на стойките си или инсталиран на мобилна централна подпора. С обширния си екран той има опция да запълни цялата стена на която е подложен с ярки изображения и цветове.

Една от отличителните характерности на Xiaomi TV S Pro 100 е прецизният надзор на подсветката с 384 самостоятелни зони за ръководство. Освен това се предлага динамично контрастно съответствие от 1,000,000:1, осигурявайки дълбоки цветове, съвършено черно и живо показване на цветовете.

Телевизорът включва датчик за бляскавост, който автоматизирано контролира яркостта на екрана според от изискванията на околната осветеност. Това адаптиране към околната среда е едно от основните преимущества на този Smart тв приемник.

Освен това, Xiaomi TV S Pro 100 поддържа висока периодичност на освежаване до 144 Hz, oсигурявайки гладко и безпрепятствено придвижване, което е изключително потребно за гледане на екшън наличие и игра на игри. В спортен режим честотата на освежаване доближава впечатляващите 240 Hz.

По отношение на възпроизвеждането на цветовете, тв приемникът покрива 94% от цветовото пространство DCI-P3 и обезпечава над 1 милиард цвята. Той предлага и адаптивна цветова температура според от наличието и околната среда, осигурявайки по-завладяващо зрително преживяване.

Xiaomi TV S Pro 100 се предлага със документ AMD FreeSync. Това съставлява възпроизвеждане на наличие с ниска инертност – към 4 ms. Освен това разполага с два HDMI 2.1 входа за минимизиране на входното закъснение.

За озвучаването тв приемникът разполага с 8 звукови блока с обща мощ 30 W, дружно с поддръжката на технологиите Dolby Vision и Dolby Panorama, което усъвършенства аудиовизуалното преживяване.

„ Под капака “ на тв приемника работи 4-ядрен процесор с 4 GB RAM и 64 GB вградена памет. Това го прави един от най-мощните Smart тв приемници на пазара.

Xiaomi TV S Pro 100 коства 17 999 юана (приблизително 2 506 долара) и сега се предлага единствено в Китай, като към момента няма информация за евентуалната му наличност в други страни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР