Xiaomi представи вчера своя нов флагмански смартфон Xiaomi Mi Mix

...
Xiaomi представи вчера своя нов флагмански смартфон Xiaomi Mi Mix
Коментари Харесай

Първата партида смартфони Xiaomi Mi Mix 3 бе изкупена само за една минута

Xiaomi показа през вчерашния ден своя нов флагмански смарт телефон Xiaomi Mi Mix 3 , присъщ на първо място с безрамковия си екран с преносим механизъм. Веднага след презентацията в Китай, в интернет магазина на Xiaomi стартираха предварителните продажби на смарт телефона. Днес Gizchina заяви, че първата партида смарт телефони Xiaomi Mi Mix 3 е продадена единствено за една минута.

Както нормално при анонсите, китайската компания не разкри точния размер на стартовата партида, само че при Xiaomi постоянно се приказва за десетки хиляди. Интересът към новия телефон е огромен, което беше ясно още при анонса. Не се оповестява по кое време ще излезе втората партида.

Смартфонът Xiaomi Mi Mix 3 е оборудван с 6,39-инчов екран с резолюция 2340х1080 пиксела, заемащ рекордните 93,4% от площта на предния панел. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845, като оптималната настройка разполага с 10 GB оперативна памет.

Конфигурацията включва двойна съществена камера с резолюция 12+12 мегапиксела и двойна предна камера с резолюция 24+2 мегапиксела. Специалистите на лабораторията DxOMark обявиха, че фотографските и видео опциите на Xiaomi Mi Mix 3 са на равнището на камерата на Galaxy Note 9.

Доставките на Xiaomi Mi Mix 3 са оповестени за 1 октомври тази година. Предлагат се общоприетите версии на устройството с цена от $475 до $575 . Специалната версия Forbidden City с 10 GB RAM ще излезе в края на идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР