Xiaomi представи вчера най-новите си AIoT продукти на дългоочакваното глобално

...
Xiaomi представи вчера най-новите си AIoT продукти на дългоочакваното глобално
Коментари Харесай

Xiaomi представя най-новите си премиум AIoT предложения на международните пазари

Xiaomi показа през вчерашния ден най-новите си AIoT артикули на дълго чаканото световно лонч събитие в Барселона. Иновативната гама включва Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro и Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, които дават обещание да революционизират заниманието. С тези изключителни артикули Xiaomi се стреми да трансформира метода, по който хората си взаимодействат с технологиите, предлагайки безпроблемно и още по-завладяващо преживяване за потребителите по целия свят.

Завладяващ и във вс еки аспект: Xiaomi Buds 4 Pro

Със своите усъвършенствани TWS функционалности и гладък дизайн, най-новите слушалки на Xiaomi обезпечават висококачествено слушане с невероятни звукови елементи. Xiaomi Buds 4 Pro включват технологията LDAC на Sony, която разрешава скорост на трансфер на данни до 990kbps и дълбочина на битовете до 32 бита, дружно с Hi-Res Audio Wireless поддръжка.1 Xiaomi Buds 4 Pro също разполагат с впечатляващи благоприятни условия за интензивно шумопотискане с диапазон до 48dB2, което дейно изолира потребителите от нежелани разстройства. С това те могат в действителност да се концентрират даже когато се намират най-натоварената улица, без да се разсейват.

Вградената функционалност Dimensional audio3 на Xiaomi Buds 4 Pro разпознава придвижванията на главата на потребителите и настройва звука съгласно пространственото му позициониране, като подсигурява, че всеки аудио подробност е точно пресъздаден с реален тон. Освен това, вграденият вълнуващ тон основава потапящо преживяване със съраунд тон, което прави слушалките съвършено допълнение за феновете на филми, които желаят да се насладят на реалистично преживяване при гледане на всички места и когато и да е.

Xiaomi Buds 4 Pro може да се похвалят и с впечатляващ живот на батерията, предлагайки до 9 часа4 непрестанно слушане с едно зареждане и до впечатляващите 38 часа при потребление на кутията за зареждане. Тези слушалки поддържат и безжично зареждане и с цел да усилят оптимално удобството и успеваемостта, Xiaomi Buds 4 Pro разрешават на потребителите да превключват безпроблемно сред свързани устройства с вградената си функционалност за сдвояване5.

Създадени за стилни консуматори, Xiaomi Buds 4 Pro се съхраняват в неповторим калъф в жанр " галактическа капсула ", а множеството магнити държат слушалките в него и улесняват премахването им с една ръка. Меките направени от LSR тапи подсигуряват, че слушалките не се разместват и се оферират в три размера. Новата функционалност " Intelligent Fit Monitoring " разрешава на потребителите да намерят съвършеното нагласяване с оптимален комфорт за часове на наслаждение от слушането. Новите слушалки също се оферират в две цветови варианти: Star Gold и Space Black, за същински първокачествен тип.

С стартирането на пазара на Xiaomi Buds 4 Pro, потребителите към този момент могат да контролират настройките на звука посредством специфичното приложение Xiaomi Earbuds за първи път. Приложението предлага достъп до персонализирани функционалности като режими ANC, режими на бистрота, Built-in Dimensional аудио3 и връзка с две устройства5, което разрешава на потребителите да персонализират изцяло своето слушане съгласно желанията си. Приложението е налично за евакуиране от Гугъл Play Store, като дава на потребителите цялостен надзор върху техните аудио настройки.

Xiaomi Buds 4 Pro ще са налични за продажба на цени, започващи от 249 EUR.

Класическ а визия: Xiaomi Watch S1 Pro

Xiaomi Watch S1 Pro е въплъщение на съвършената композиция от типичен дизайн и модерна технология за смарт часовник. Прецизно направен благодарение на първокласни материали, които излъчват устойчивост и жанр, този часовник разполага със незабравим 1,47-инчов AMOLED екран, въртящ се корпус и стабилно на надраскване сапфирено стъкло, което подсигурява дълготрайна функционалност. Предлага се в две разнообразни цветови вариации, в това число сребрист корпус с кафява кожена каишка и черен корпус с черна каишка от флуорокаучук, като и двата могат да бъдат персонализирани с над 100 изящни циферблата за всеки усет. Освен това, универсалният щифт за часовник разрешава лесна промяна на каишките, подобрявайки още повече практичността на продукта.

Безпроблемната интеграция на уеднаквен UI дизайн в Xiaomi Watch S1 Pro и усъвършенстваните анимации усъвършенстват естетиката на интерфейса и плавността на екрана, осигурявайки несравнимо потребителско преживяване. Освен това, неговите усъвършенствани благоприятни условия за синхронизация6 отстраняват забавянето във времето при приемане на вести сред устройствата, осигурявайки безпрепятствено и безпроблемно потребителско преживяване. Този часовник разполага и с изскачаща функционалност за сдвояване, която е извънредна за смарт телефони Xiaomi7, което прави сдвояването елементарно и опростява процеса на конфигурация.

Xiaomi Watch S1 Pro наблюдава информация в действително време за над 100 спортни действия. За феновете на бягането има и 10 стратегии, авансово основани да дават отговор на разнообразни фитнес потребности, в това число комбинации от бягане/ходене за начинаещи или тренировки, фокусирани върху изгарянето на мазнини/издръжливост, и даже интервални тренировки особено за подсилване на здравето на сърцето и белите дробове. Той също по този начин предлага поредност от данни за подготовка и функционалности за следене на здравето, обхващащи изгорени калории, активност на упражненията, следене на съня, сърдечен темп и следене на SpO₂, което разрешава на потребителите елементарно да следят напредъка в ежедневните си тренировки и здравословното положение.8

Продуктът може да се похвали с дългогодишен живот на батерията до 14 дни. Той се зарежда бързо и 10-минутно зареждане ще обезпечи още 2 дни общоприета приложимост.9 Часовникът е оборудван с мощен високоговорител, а логаритъм за AI шумопотискане разрешава потребителите споделят безпрепятствено и ясно, когато реализират Bluetooth® телефонни диалози през часовника. Освен това, Xiaomi Watch S1 Pro идва с комфортна докинг станция за безжично зареждане, която може да зареди устройството до 100% за 85 минути.10

В България смарт часовникът Xiaomi Watch S1 Pro стартира продажбите си на целесъобразна цена от 599 BGN.

Карайте самоуверено с взор напред: Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Като първият скутер от Xiaomi, включващ система за двойно окачване, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra предлага необикновено гладко и безвредно каране даже на сложен терен. Чрез увеличение на височината на шасито, дружно с усъвършенствана система за двойно окачване, водачите ще придобият по-добра видимост и непоклатимост даже когато се движат по неравни повърхности. За да се понижи рискът от пръсване на гума, Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra е оборудван с по-големи устойчиви на продупчване и самоуплътняващи се 10-инчови Xiaomi DuraGel гуми, които подсигуряват сигурността на водачите и усъвършенстват преживяването при каране.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra е планиран с впечатляващи усъвършенствани характерности, позволяващи му да доближава скорост до 25 км/ч11 и може с лекост да изкачва наклони до 25%. Неговите впечатляващи 940W12 оптималната мощ на мотора и ултра-дълготрайна батерия дават на потребителите свободата да пътуват до 70 км13 без да се тормозят. Изцяло новият режим S+ форсира изненадващо бързо за едно вълнуващо и прелестно пътешестване.

Със здрав, само че лек и резистентен на разяждане алуминиев корпус, новият скутер поддържа оптимален потенциал на натоварване до 120 кг². Оборудван с размер на корпуса от 880 cm² и удължени дръжки от 490 мм, цялостният дизайн на скутера обезпечава по-голяма повърхност за стъпване и по-стабилен захват за комфортно каране. Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra също е с подредба за резистентност IP55.14
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР