Xiaomi официално потвърди, че съвсем скоро в Шънджън, Китай, ще

...
Xiaomi официално потвърди, че съвсем скоро в Шънджън, Китай, ще
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 7 ще има усъвършенстван 3D лицев скенер и ще излезе тази година

Xiaomi публично удостовери, че напълно скоро в Шънджън, Китай, ще се състои огромната презентация на най-новите мобилни устройства на компанията.
Китайските медии допълват, че по време на събитието ще бъдат показани две флагмански устройства. Това са Xiaomi Mi 7 и Mi 8 (Anniversary Edition) . И двата смарт телефона ще имат система от ново потомство за триизмерно сканиране на лицето. В китайската обществена мрежа излязоха няколко изображения на телефона и скенера.



Според оповестените рендери, двете нови мобилни устройства ще имат система от камери, сходна на TrueDepth в iPhone X. Разработката на Xiaomi носи името 3D Face , само че към този момент няма подробна информация за нейната работа. Известно е единствено, че технологията е създадена взаимно с няколко други компании, в това число Qualcomm, Truly Opto-electronics и Himax Technologies. Има огромна възможност новите флагмани на Xiaomi да станат първите Android смарт телефони, които имат триизмерно различаване на лицето.

Според изтеклата към сегашен ден информация, смарт телефоните ще се базират на процесора Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност до 2,8 GHz, графичен ускорител Adreno 630 и модем X20 LTE. Очакват се до 8 GB оперативна памет. Тези смарт телефони няма да имат скенер за пръстови отпечатъци.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР