Xiaomi Mijia Sothing е преносима портативна нощна лампа, оборудваната с

...
Xiaomi Mijia Sothing е преносима портативна нощна лампа, оборудваната с
Коментари Харесай

Xiaomi Mijia Sothing: нощна лампа с инфрачервен сензор за движение

Xiaomi Mijia Sothing е портативна портативна нощна лампа, оборудваната с инфрачервен датчик за вписване на придвижване, която автоматизирано включва светлината, в случай че някой се движи в нейния обсег. Много икономично и потребно устройство за детската стая, спалнята, коридора, банята, стълбището и така нататък

Смарт лампата Xiaomi Mijia Sothing излъчва успокояваща светлина без вибриране и с понижено лъчение на дразнещия и нездравословен за очите лилав цвят. Инфрачервеният датчик разпознава придвижването и автоматизирано включва светлината, като дизайнът на устройството обезпечава доста комфортна работа с лампата. Осветлението автоматизирано се задейства от разстояние до 3 метра от лампата при ъгъл на виждане на датчика 120 градуса. Осветлението се изключва 30 секунди след прекъсване на придвижването. Цветната температура на излъчвателя е 3000 К. Зареждането става посредством Micro USB порт, като потреблението от зарядното е 0,25 W. Габаритните размери на смарт лампата са 149 x 61 x 56 мм при тегло 100 грама.



Xiaomi Mijia Sothing няма потребност от захранващ кабел и щепсел – нощната лампа е лесна за монтиране и с дребното си тегло и размери може да бъде сложена на всички места. Осигурява 1500-1800 включвания и изключвания. Предлагат се модели със наследник и червен цвят на корпуса.
Автоматичната нощна лампа Xiaomi Mijia Sothing може да бъде закупена оттукПромоционална цена: $15,79

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР