Xiaomi, както и някои други производители на смартфони, понякога провежда

...
Xiaomi, както и някои други производители на смартфони, понякога провежда
Коментари Харесай

Xiaomi се извини за твърде малката партида смартфони по време на бърза разпродажба

Xiaomi, както и някои други производители на смарт телефони, от време на време организира бързи разпродажби, предопределени да привлекат вниманието към другите артикули. Една от тези разпродажби наскоро бе извършена във Англия и докара до дребен скандал.

Xiaomi разгласи, че първите купувачи на Mi 8 Lite и Mi A2 ще получат тези смарт телефони за алегорична цена – едвам 1 паунд. Но компанията не заяви, какъв брой устройства ще бъдат продадени при тази цена. Съвсем разумно, тези устройства бяха разпродадени за по-малко от секунда. Но по-късно стана ясно, че партидата включва единствено 10 смарт телефона (а евентуалните купувачи са хиляди). Това не се хареса на британците.

Един от потребителите разгледал кода на уеб страниците с тази ликвидация и забелязал. че след кликване върху бутона „Купи“ е програмирана появяването на известие, че смарт телефонът не е разполагаем. Xiaomi не можа да дефинира, кой пръв е натиснал този бутон и се наложи късметлиите да бъдат избирани посредством чоп.

Британският офис на Xiaomi сервира извиненията си и сподели, че не е обърнал изключително внимание на термина „бърза разпродажба“. Британските консуматори са привикнали по време на сходни разпродажби да се оферират доста повече смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР