Xiaomi е едно от имената в технологичната индустрия, което тепърва

...
Xiaomi е едно от имената в технологичната индустрия, което тепърва
Коментари Харесай

Xiaomi пуска смартфон за 80 евро


Xiaomi е едно от имената в софтуерната промишленост, което занапред ще чуваме все по-често. Китайският бранд съумя да се наложи на пазара освен в Азия, само че и в Европа с добре направени и относително евтини джаджи.
 Xiaomi се готви да засенчи сгъваемия Samsung Galaxy F
Xiaomi се готви да засенчи сгъваемия Samsung Galaxy F

Китайският бранд сподели впечатляващ сгъваем телефон

Тази седмица компанията разгласи, че пуска в продажба нов смарт телефон, който скоро ще дойде и в Европа, а цената му ще е единствено 80 евро.

"GO " for something new! Today we're introducing the new #RedmiGo. RT if you'll be getting one #GoSmartDoMore pic.twitter.com/H9lPR9C5Sm
— Mi (@xiaomi) January 29, 2019
Redmi Go е първият смарт телефон на Xiaomi, който работи с олекотената версия на Android, предопределена за хора с стеснен достъп до интернет.

Телефонът е с много базови, само че въпреки всичко задоволителни механически индикатори. 5-инчовият екран е с резолюция от 720р, на гърба на телефона има камера с 8МР , а селфи датчикът е с 5МР .

Добрата вест е, че батерията е с цели 3000mAh, което би трябвало да е задоволително за най-малко два дни живот, поради невзискателните от към електричество хардуерни съставни елементи.

Телефонът разполага единствено с 8GB вградена памет, само че има и слот за MicroSD.

В никакъв случай не чакаме, че Redmi Go ще се трансформира в шлагер, само че сме сигурни, че ще притегли вниманието на много Android консуматори най-много с ниската си цена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР