Това не позволи на седемкратния шампион да подобри своя резултат

...
Това не позволи на седемкратния шампион да подобри своя резултат
Коментари Харесай

Хамилтън: Можехме да окупираме първата редица

Това не позволи на седемкратния шампион да подобри своя резултат от първата летяща обиколка, което го остави зад пилотите на Алпин и Ландо Норис на стартовата решетка. Според британеца ако не е дила тази повреда отборът на Мерцедес е можел да се пребори с пълна окупация на първата редица на старта по-късно днес.
 Ръсел хвърли бомбата и потегля първи в Унгария, Леклер е 3-ти, а Верстапен едвам 10-ти Ръсел хвърли бомбата и потегля първи в Унгария, Леклер е 3-ти, а Верстапен едвам 10-ти
„Поздравления за Джордж, чувството да спечелиш първи си полпозишън е невероятно, а това е страхотно постижение за отбора. Не знаем от къде се появи това темпо изведнъж, буквално дойде отникъде, което е голям позитив.
 Ръсел: Трябва да разберем от кое място пристигна това движение Ръсел: Трябва да разберем от кое място пристигна това движение
„Аз ще направя каквото мога утре, за да го подкрепя, а той би трябвало да може да спечели от тази позиция на тази писта. Аз ще се опитам да прогресирам в класирането.

YESSSS GEORGE!!!!! AMAZING!!! POLE POSITION IN HUNGARY
— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1)
„Определено можехме да окупираме първата редица. Жалко за този проблем, който се появи след всички главоболия, които имахме от началото на годината.
 Волф не изключва късмет за купата, в случай че Ръсел завоюва в Унгария Волф не изключва късмет за купата, в случай че Ръсел завоюва в Унгария
„Не знам от къде и как дойде това темпо. Вчера (в петък) бяхме бавни, но може би сега намерихме нещо от никъде. Колата е съвсем различна спрямо вчера. Свършихме много работа през нощта, момчетата във фабриката и симулатора свършиха много работа, която ние не усетихме в третата тренировка. В квалификацията обаче колата беше страхотна“, каза Хамилтън.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР