Нидерландецът обаче не остави този факт да му попречи и

...
Нидерландецът обаче не остави този факт да му попречи и
Коментари Харесай

Верстапен благодари Хана Шмиц за победата в Унгария

Нидерландецът обаче не остави този факт да му попречи и направи няколко страхотни атакуващи маневри в хода на 70-те обиколки на „Хунгароринг“. Освен това той успя да се възползва максимално и от отличната стратегия на отбора на Ред Бул във вчерашния ден.
 Верстапен направи невъзможното и завоюва в Унгария, цялостна злополука за Ферари Верстапен направи невъзможното и завоюва в Унгария, цялостна злополука за Ферари
След състезанието световният шампион не пропусна да отчете този факт и изказа специалните си благодарности към главният инженер по стартегиите на Ред Бул – Хана Шмиц, която взе решението кога да Верстапен да направи своя втори бокс. Именно при вторите влизания за смяна на гуми той нанесе големият си удар, който го изведе до осма победа в 13 състезания от началото на годината.

„ Не можеш да си позволиш никакви неточности. Трудно е постоянно да си от печелившата страна, на мен това ми харесва. Ние имаме доста положителни момчета и девойки в нашия тим. Днес Хана, нашият пълководец, беше доста спокойна. Тя е доста добра.
 Макс сподели по кое време е схванал, че ще завоюва Макс сподели по кое време е схванал, че ще завоюва
„ Ние знаехме, че нашата кола е бърза, а в надпреварата видяхме, че и Ферари бяха доста бързи, само че те направиха неверния избор с твърдите гуми. Ние към момента имаме по какво да работим, какво да подобряваме.

„ Самото съревнование беше доста положително. Стартирах десети и завоювах на тази писта, на която изпреварванията са доста сложни, което е ужасно. Но има доста какво да проучваме. Винаги имаме какво да научим и да подобрим. Като цяло, естествено, съм удовлетворен през днешния ден “, съобщи Верстапен.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР