Интересното е, че досега всички знаци от страна на Алонсо

...
Интересното е, че досега всички знаци от страна на Алонсо
Коментари Харесай

Алонсо сменя Фетел в Астън Мартин

Интересното е, че досега всички знаци от страна на Алонсо и Алпин бяха, че е много вероятно двете страни да се разберат и двукратният световен шампион да остане в тима.

NEWS: announces Fernando Alonso for 2023.

We are delighted to confirm that two-time World Champion will join the team from next season on a multi-year contract.

Tap below to read more. ⬇️
— Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1)
Що се отнася до Астън Мартин, от там упорито не коментираха темата за бъдещия заместник на Фетел, като мълчанието им продължи няколко дни и днес от отбора на Лорънс Строл официално обявиха идването на испанеца. Като от Астън Мартин уточниха, че договорът на Алонсо е за “няколко сезона”, но без да уточняват колко са те. Със сигурност обаче не е само за 2023 година.
 Фетел: Мисълта за отричане беше в главата ми дълго време Фетел: Мисълта за отричане беше в главата ми дълго време
В рамките на уикенда в Унгария Алонсо дори обясни, че с Алпин могат да се разберат за 10 минути за новия му договор, но най-вероятно това е било последно подсказване към Отмар Шафнауер и компания, че изпускат последния шанс да задържат голямата си звезда.
 В Астън Мартин са желали Фетел да остане най-малко още една година В Астън Мартин са желали Фетел да остане най-малко още една година
“Все още имам упоритостта да се боря в челото и желая да съм част от тим, който е отдаден на това да продължи да се развива и да успее във Формула 1 ”, разяснява Алонсо изненадващия си трансфер.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР