И двете бяха спечелени от пилотите на Ферари Карлос Сайнц

...
И двете бяха спечелени от пилотите на Ферари Карлос Сайнц
Коментари Харесай

В Ред Бул очакват да са по-бързи от Ферари във Франция, но не и в Унгария

И двете бяха спечелени от пилотите на Ферари Карлос Сайнц и Шарл Леклер, а единственият повод за радост за екипа на Ред Бул в тях бе триумфът на Макс Верстапен в спринта на „Ред Бул Ринг“. Световният шампион продължава да води в генералното класиране и преди стартът на „Пол Рикар“, като неговата преднина пред Леклер в 38 точки.
 Леклер изясни за какво борбите му с Верстапен не са нападателни Леклер изясни за какво борбите му с Верстапен не са нападателни
Според двигателният консултант на Ред Бул Масаши Ямамото нидерлнадецът ще може да увеличи своя аванс във Франция тази неделя, където той очаква „Биковете“ да имат предимство спрямо Ферари. На „Хунгароринг“ обаче очакванията на японеца са балансът да бъде в полза на „Черните кончета“.

„ Мисля, че Франция подхожда повече на Ред Бул и ние ще можем да сме по-агресивни с мотора. Това ще е значимо “, сподели Ямамото пред японския уебсайт as-web.
 В Ред Бул не се усеща спокойни, макар проблемите на Ферари В Ред Бул не се усеща спокойни, макар проблемите на Ферари
„ В Унгария обаче аз мисля, че Ферари ще завоюва, тъй като те се показват по-добре в бавните и среднобързите завои, най-много на изхода от тях. Все отново не би трябвало да подценяваме Ред Бул и тяхната дарба да се оправят в такива обстановки. Иска ми се да се представим двобре в последните две надпревари преди лятната пауза “, добави японецът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР