Гласовете на феновете бяха най-звучни при двете неточности на нидерландеца

...
Гласовете на феновете бяха най-звучни при двете неточности на нидерландеца
Коментари Харесай

Хамилтън осъди феновете, които освиркваха Верстапен

Гласовете на феновете бяха най-звучни при двете неточности на нидерландеца във финалния сегмент на сесията за място, когато той първо се завъртя на „Стол“ в първия си летящ тур, а след това обърка и спирането за финалния шикан във втория си. Освен това той бе освиркван и по време на своето интервю след края на квалификация, в която той се класира втори.

Verstappen throwing a 360° into the mix!
— Formula 1 (@F1)
Тази реакция на запалянковците обаче никак не се хареса на седемкратния световен шампион Люис Хамилтън, който осъди поведението на феновете на домашното си състезание.

„ Мисля, че ние сме по-добри от това. Бих споделил, че нямаме потребност от това освиркване. Имаме страхотни почитатели, спортни почитатели, които усещат нашите страсти, само че несъмнено не съм склонен с освиркването.
 Макс: Получи се сложна подготовка Макс: Получи се сложна подготовка
„ Не мисля, че имаме потребност от това. Освиркването не прави никаква разлика. Аз обаче в действителност правя оценка поддръжката, което получавам тук. Не знам, може би част от почитателите още ги боли за предходната година. Както и да е, аз не утвърждавам тяхното поведени “, съобщи Хамилтън.
 Хамилтън: Борих се до самия край Хамилтън: Борих се до самия край
Самият Верстапен също коментира освиркванията по негов адрес, които най-вероятно са в отговор на събитията от Гран При на Абу Даби. Тогава той победи по един изключително спорен начин Хамилтън в спора не само за победата на „Яс Марина“, но и за световната титла като цяло.

„ Ако желаят да освиркват да го вършат. За мен това не трансформира нищо. Винаги съм благополучен да бъде тук. Пистата е страхотна, както и атмосферата като цяло. Може би част от почитателите не ме харесват, само че в това няма проблем. Всеки има право на лично мнение, на мен не ми пука “, сподели международният първенец.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР