Илон Мъск ще бъде таксуван за неоторизиран мигащ знак X

...
X на Илон Мъск, известен преди като Twitter, е изправен
Коментари Харесай

X на Илон Мъск, известен преди като Twitter, е изправен пред сметка от властите в Сан Франциско след поставяне на неоторизиран мигащ знак X на покрива на централата й.

Знакът беше поставен в петък като част от ребрандирането на компанията, но привлече 24 оплаквания през уикенда.

Той беше свален в понеделник и X ще бъде таксуван с разходите за разрешителни за строеж за неговото инсталиране и премахване.

Властите в Сан Франциско казаха, че фирмата не е имала разрешение за знака.

В изявление официални лица казаха, че компанията също ще трябва да покрие разходите за Отделът за строителна инспекция и разследването на Отдела за планиране.

X Corp е потърсен за коментар.

Това не е първото препятствие, с което се сблъсква компанията на г-н Мъск, докато променя централата си в центъра.

Трябваше да се направи опит за премахване на старото име на фирмата временно изоставена, което означава, че за кратък период от време на сградата са останали само буквите ER.

Бяха зададени и по-широки въпроси относно мъдростта на изоставянето на една от най-известните имена в технологиите - и премахване на логото на синята птица, на което беше синоним.

Г-н Мъск и новият главен изпълнителен директор на фирмата Линда Якарино искат да трансформират X в така нареченото „приложение за всичко“, където се надяват потребителите да искат да харчат повече от своите пари и онлайн живот.

Досега единствените промени бяха козметични – със символа X, заместващ синята птица както на настолни, така и на мобилни версии на платформата.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР