Worddio съдържа над 270 000 думи на 30 езика, записани

...
Worddio съдържа над 270 000 думи на 30 езика, записани
Коментари Харесай

Платформа за езиково обучение с 6 месеца безплатен достъп

Worddio съдържа над 270 000 думи на 30 езика, записани в аудио формат

Worddio е измежду най-бързо разрастващите се мобилни приложения за езиково образование в света
(илюстрация: Worddio)

Българската платформа за езиково образование Worddio, една от най-бързо разрастващите се в световен мащаб, подарява шестмесечен безвъзмезден достъп на всеки, който желае да усъвършенства своите езикови умения.

В изискванията на пандемията от новия ковид COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с напъните за ограничение придвижването и събирането на хора и дава една добра опция за ползотворно превозване на времето вкъщи.
още по тематиката
„ Настъпиха комплицирани времена, в които е извънредно значимо да ограничим своите контакти онлайн и да прекараме колкото може повече време вкъщи. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време ”, показа Иван Манев, създател на платформата.

Екипът на Worddio взема решение да създадем престоя у дома с една концепция по-ползотворен. „ Това е чудесна опция да започнете да учите език или да си припомните езика, който към този момент сте учили ”, добави Манев.

Worddio е измежду най-бързо разрастващите се мобилни приложения за езиково образование в света. Към момента то е конфигурирано от поданици на всички страни, с общо 41 248 консуматори.

Базата на приложението съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от истински носители. Това подсигурява на учащите се придобиване на вярно наречие.

Сега всеки може да се възползва шестмесечния безвъзмезден достъп, като се записва и си смъкна Worddio на своя смарт телефон или таблет.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР