Worddio съдържа над 270 000 думи на 30 езика, записани

Worddio съдържа над 270 000 думи на 30 езика, записани ...

Платформа за езиково обучение с 6 месеца безплатен достъп.


Worddio съдържа над 270 000 думи на 30 езика, записани в аудио формат

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света
(илюстрация: Worddio)

Българската платформа за езиково обучение Worddio, една от най-бързо развиващите се в глобален мащаб, дарява шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри своите езикови умения.

В условията на пандемията от новия коронавирус COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с усилията за ограничаване движението и събирането на хора и предоставя една добра възможност за ползотворно прекарване на времето у дома.
още по темата
„Настъпиха сложни времена, в които е изключително важно да ограничим своите контакти на живо и да прекараме колкото може повече време у дома. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време”, сподели Иван Манев, основател на платформата.

Екипът на Worddio решава да направим престоя вкъщи с една идея по-ползотворен. „Това е чудесна възможност да започнете да учите език или да си припомните езика, който вече сте учили”, допълни Манев.

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света. Към момента то е инсталирано от жители на всички държави, с общо 41 248 потребители.

Базата на приложението съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от оригинални носители. Това гарантира на обучаващите се придобиване на правилно произношение.

Сега всеки може да се възползва шестмесечния безплатен достъп, като се регистрира и си свали Worddio на своя смартфон или таблет.

Източник: technews.bg