Woodford Reserve подкопа усилията за обединяване на профсъюзите в своята

...
Woodford Reserve подкопа усилията за обединяване на профсъюзите в своята
Коментари Харесай

Woodford Reserve се опита да подкопае усилията за обединяване на профсъюзите в своята дестилерия в Кентъки, съдия постановява

Woodford Reserve подкопа напъните за сливане на профсъюзите в своята дестилерия в Кентъки, като усили заплатите, смекчи политиката си за отпуски и раздаде бутилки уиски на служащите преди гласоподаване федерален арбитър реши дали да се обединят в синдикатите.

Подсладителите, които известният производител на бърбън предложи на служащите, бяха планувани да повлияят на резултата от гласуването за синдикализиране, Андрю С. Голин, арбитър по административно право към Националната работа по трудови връзки Board, написа в решението си в понеделник.

Усилията за сливане на профсъюзите през 2022 година се провалиха, само че Голин анулира резултатите от изборите и сподели, че Woodford Reserve и неговата компания майка би трябвало да признаят и да се пазарят с локален профсъюз на Teamsters. Woodford Reserve е част от спиртния колос Brown-Forman Corp., основан в Луисвил, Кентъки.

„ Като цяло времето и събитията към тези дейности са повече от задоволителни, с цел да се направи извод за не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР