Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо

...
Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо
Коментари Харесай

Wizz Air с 20%* намаление на избрани полети за всички клиенти и всички дати

Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа, предлага 20%* отстъпка на огромен избор от полети, резервирани през днешния ден, 18 октомври. Офертата е годна за всички пасажери в мрежата на Wizz Air без ограничавания за интервала на пътешестване.

Независимо дали бихте желали да си починете, като прекарате дълъг уикенд отвън страната, да организирате овреме коледната си почивка, или просто да посетите град, в който в никакъв случай не сте били, българската мрежа на Wizz Air предлага богат избор от 46 дестинации за всеки усет.

С понижаването на температурите и ценови предложения от Wizz Air, започващи от едвам 29.99 лева.**, в този момент е съвършеният миг да извършите резервация на wizzair.com и да се поглезите със заслужена отмора в слънчева дестинация като Дубай, Малага, Ейлат или Тел Авив. Ако доза романтика е това, от което се нуждаете, и бихте желали да изненадате обичан човек, Париж или Рим са идеалният избор за вас, където ще можете да се насладите както на красиви пейзажи, по този начин и на чудесна кухня. А за какво пък да не планирате коледните празници занапред и най-сетне да имате коледната почивка на вашите фантазии – Виена, Будапеща, Брюксел и Берлин са известни по целия свят със своите неповторими коледни базари и празничен дух, тъй че те няма да ви разочароват, в случай че ги изберете.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР