Wizz Air спира полетите от София и Варна до Милано

...
Wizz Air спира полетите от София и Варна до Милано
Коментари Харесай

Wizz Air спира полетите от София и Варна до Милано и Бергамо

Wizz Air стопира полетите от София и Варна до Милано и Бергамо до 3 април, оповестиха от самолетната компания. Мярката се постанова поради огнището от ковид в Северна Италия.Пътниците с резервации, наранени от тази смяна, са осведомени навреме и ще бъдат пренасочени към различен маршрут на допустимо най-ранна дата, осведомят от превозвача.

В известието се прецизира, че самолетната компания може да осведоми единствено пасажерите, които са създали своята резервация посредством wizzair.com или мобилното приложение на самолетната компания. Останалите, които са създали своите резервации посредством туристически организации, ще би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите, показват от компанията.

От през днешния ден Италия наложи практическа изолираност на огромна част от северните си региони, в която влиза и финансовата столица Милано, в нов съдбоносен опит да овладее бързо разпространяващата се болест. Чешкият министър председател Андрей Бабиш пък прикани управляващите в Рим да забранят на жителите да пътуват до европейски страни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР