Wizz Air призовава всички пътници да закупуват билети и услуги

...
Wizz Air призовава всички пътници да закупуват билети и услуги
Коментари Харесай

Wizz Air: Резервирайте билети само на сайта ни

Wizz Air приканва всички пасажери да закупуват билети и услуги непосредствено от уеб страницата на авиопревозвача wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ. Само на уеб страницата те могат да открият и най-актуалната информация по отношение на полети и цени.

В сегашната обстановка на бързо изменящите се регулации за пътешестване, налагани за да се ограничи разпространяването на COVID-19, е от извънредно значение клиентите да имат достъп до настояща информация за пътуванията. Затова самолетната компания поучава всички свои клиенти да се доверяват единствено на формалните канали на WIZZ, с цел да получават най-хубавите цени, както и последните вести за полети, настоящи национални регулации за пътуванията, права на пасажерите и благоприятни условия за връщане на суми.

Ако резервациите са направени през туристически организации, Wizz Air няма опция да се свърже непосредствено с клиентите, защото туроператорите употребяват лични сметки при резервации и рядко препращат към пасажерите известия, получени от авиопревозвача. В резултат на това пасажерите може да не получат в точния момент значима информация за статуса на техните полети.

Също по този начин Wizz Air към този момент вкара напълно автоматизиран развой по връщане на суми, с който форсира изплащането на обезщетенията на пътуващите. Уникалната за пазара процедура, която компанията следва, е, че в случай че има анулирани полети, клиентите автоматизирано получават 120% от цената на билета под формата на заем в WIZZ акаунта си, годен 24 месеца след анулацията. Пътниците могат да изберат и да получат 100% от заплатената сума назад. В този случай Wizz Air се ангажира да върне парите посредством първичния способ на заплащане в период от 30 дни от датата на молбата за възобновяване на средствата. Тези, които са запазили билетите си посредством туристическа организация, би трябвало да се свържат с нея и да изискат от нея връщане на сумите.

Важно е да се има поради и, че резервациите през туристически организации са по-скъпи, защото тези компании поставят надценка на цените на Wizz Air. Това значи, че когато закупят билетите си на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, пасажерите освен получават цялата значима информация за пътуването си, само че и се възползват от най-ниските цени.

Андраш Радо, управител Корпоративни връзки в Wizz Air, разяснява: „ За Wizz Air постоянно е било приоритет пасажерите ѝ да бъдат добре осведомени за полетите си. Точната и детайлна информация, изключително в тази бързо изменяща се обстановка, е от основно значение за всички пътуващи. Ние се ангажираме непрестанно да обновяваме нашите публични канали с най-актуалната информация и да я споделяме с клиентите. Съветваме всички пасажери да резервират непосредствено на wizzair.com или през мобилното приложение на самолетната компания, с цел да получават всички значими известия и най-ниските цени, комбинирани с необикновено преживяване на борда. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР