Wizz Air обяви днес разпределението на 3-ти самолет към своята

...
Wizz Air обяви днес разпределението на 3-ти самолет към своята
Коментари Харесай

Wizz Air с трети самолет във Варна и 8 нови маршрута

 Wizz Air разгласи през днешния ден разпределението на 3-ти аероплан към своята база във Варна. Новият Airbus A320 ще се причисли към флотилията на 24 юли 2020 година, което ще направи допустимо пускане на 8 нови маршрута от Варна до Атина, Барселона, Брюксел, Залцбург, Франкфурт, Нюрнберг, Карлсруе/ Баден-Баден и Хановер. Билетите за новите дестинации са към този момент в продажба на супер цени на wizzair.com и в мобилното приложение на самолетната компания, като цените стартират от едвам 37.99 лв..

В резултат на днешната вест още това лято самолетната компания ще разполага с флотилия от 3 съвременни самолета в базата си във Варна. Wizz Air остава мощно ангажирана с българския пазар и морската столица и даването на от ден на ден страхотни услуги на преференциални цени за локалните си пасажери. Новодобавеният потенциал от 140 000 места годишно ще способства в допълнение за развиването на българския авиационен пазар и за основаването на над 30 нови директни работни места с Wizz Air. Заедно с тези 8 нови услуги самолетната компания към този момент предлага 21 маршрута до 12 страни от Варна.

Wizz Air започва полети от морската столица на България през 2007 г.  и от този момент самолетната компания е превозила съвсем 2 милиона пасажери от и до Варна. Заедно с 8-те нови маршрута, оповестени през днешния ден, Wizz Air ще предложи 650 000 места във варненската си мрежа през 2020 година Бързо разрастващите се интервенции на компанията в страната ще подтикват локалната стопанска система посредством увеличение на заетостта в секторите на авиацията и туризма в България.

Днешната вест съответствува с началото на новата епоха на пътувания в Wizz Air с висока степен на хигиенизиране и стерилизация. Наскоро самолетната компания разгласи въвеждането на редица засилени хигиенични ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, по този начин и пасажерите да носят маски за лице, като екипажът също би трябвало да носи и ръкавици. Следвайки прецизен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на стерилизация посредством новаторско антивирусно решение след всеки полет и на цялостна стерилизация всяка нощ посредством същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се дават на всеки пасажер при качване на самолета, списанията на борда са отстранени и пасажерите са насърчавани да правят всички покупки на борда посредством безконтактно заплащане. От пасажерите се изисква да следват ограниченията за физическа отдалеченост, въведени от локалните здравни управляващи, и са насърчавани да вършат резервацията си напълно онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), с цел да се сведе до най-малко всеки вероятен физически контакт на летището. Кликнете тук, с цел да видите новото видео с основните ограничения за здраве и сигурност на Wizz Air.

Андраш Радо, управител Корпоративни връзки в Wizz Air, разяснява: " Днес имаме страхотни вести за нашите български клиенти и за всички тези туристи, които биха желали да посетят Варна, тази красива морска перла, ситуирана на крайбрежията на Черно море. За мен е наслаждение да оповестя прибавянето на трети аероплан към базата ни във Варна и 8 нови маршрута на супер цени, свързващи морския град с няколко в действителност страхотни дестинации. Екипът на Wizz Air е отдаден на развиването на наличието си в България и в този момент, разширявайки варненската си мрежа до 21 маршрута – повече от всеки път, ние ще можем да предложим още по-богат избор от налични благоприятни условия за пътешестване за локалните клиенти. С наслаждение прибавяме нови вълнуващи направления през днешния ден, като в същото време се придържаме към най-високите стандарти на нашите на протоколи за сигурност на борда. Уверени сме, че ултра ниските цени и страхотната мрежа на Wizz Air ще допринесат за разрастването на туристическия бранш в България. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР