Wizz Air обяви днес, че в резултат на значително по-големия

...
Wizz Air обяви днес, че в резултат на значително по-големия
Коментари Харесай

Wizz Air автоматизира процеса на възстановяване на сума при отмяна на полет

Wizz Air разгласи през днешния ден, че вследствие на доста по-големия брой анулирани полети, заради въведените ограничавания за пътешестване като мярка против разпространяването на пандемията COVID-19, самолетната компания е автоматизирала процеса на възобновяване на в началото заплатената сума от самостоятелни клиенти, като автоматизирано зарежда 120% от сумата в WIZZ акаунта на тези клиенти при анулиран полет.

Успоредно с въвеждането на автоматизирания развой на възобновяване на суми, самолетната компания краткотрайно ще деактивира функционалността си за онлайн подаване на искове за възобновяване на суми до 14 април 2020 година, с цел да подсигурява, че ще може да се оправи с над 100 пъти по-големия брой на случаи на анулирани полети, регистрирани в последно време. Wizz Air би желал да увери всички свои клиенти, че даже и да отнеме повече от нормално, всички искове ще бъдат обработени и клиентите ще могат да се възползват от правото си на възобновяване за заплатената сума след анулиран полет (и).

Междувременно, самолетната компания сега предпочитано създава автоматизиран развой на възобновяване на заплатени суми и за туристически организации, само че до момента в който това стане факт, Wizz Air общително моли туристическите организации да се обръщат към прът центъра на самолетната компания.

Пътниците, които са създали своите резервации посредством туристически организации - в това число онлайн туристически организации, би трябвало да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

По време на тези извънредно необикновени времена Wizz Air моли всички свои клиенти да запазят успокоение и да употребяват постоянно, когато е допустимо, онлайн платформите за самообслужване на компанията, посочени в имейлите, с цел да бъде редуциран до най-малко трафика към извънредно натоварените прът центрове.

Въпреки че е отвън контрола на Wizz Air, самолетната компания се извинява за породеното стеснение в следствие рестрикциите за пътешестване и анулираните полети, и подсигурява, че обработката на искове и процедурите по възобновяване на суми остават главен приоритет за компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР