Wizz Air обяви, че от днес всички полети на компанията

...
Wizz Air обяви, че от днес всички полети на компанията
Коментари Харесай

Wizz Air с промени на полети до израелските си дестинации

Wizz Air разгласи, че от през днешния ден всички полети на компанията до Ейлат (Израел) ще се извършват от новото летище Рамон (Ramon Airport, ЕТМ). Летището публично бе намерено публично през януари 2019 година и ще размени другите две летища в града - летище Ейлат Сити и летище Овда. Предвижда се летище Рамон да обслужва 2 милиона пасажери годишно, а на по-късен стадий - 4 милиона пасажери.

Новото летище Рамон е ситуирано в долината Тимна, и с изключение на красивото си местонахождение, се обрисува да бъде едно от най-впечатляващите летища в света. Сградата е проектирана от архитектите на Mann Shinar Architects, включва всички основни уреди на модерното летище и ще предлага на пасажерите комфорт и безупречно обслужване.

6 европейски дестинации от обширната мрежа на Wizz Air - София, Будапеща, Рига, Виена, Букурещ и Варшава, са свързани с Ейлат. Полетите до и от българската столица се правят два пъти седмично: във вторник и събота, предоставяйки на клиентите комфортен график за морска почивка и бягство за уикенда. Местата по маршрута могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение на WIZZ на ниски цени, започващи от единствено 19,99 лева.* за интервала 29 октомври 2019 година - 28 март 2020 година

Ейлат, прочут като ваканционната столица на Израел, е най-южният град в страната. Като оазисното градче на брега на Червено море, Ейлат предлага на посетителите си превъзходно комбиниране от планински необитаем пейзаж, хубав залив и слънчево време през цялата година. Без подозрение Ейлат е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света, който притегля милиони гости годишно. Градът е и съвършена насочна точка за екскурзии към южната част на Йордания, в това число курорта Акаба, и регионите на Вади Рум и Петра.

Другият прелестен израелски град, до който Wizz Air лети, е Тел Авив. Полетите от София се извършват 7 пъти седмично, от понеделник до неделя, на преференциални цени, започващи от 48.99 лева.*. Включвайки тези два града, обширната нискотарифна мрежа на WIZZ от българска страна през днешния ден включва 48 примамливи маршрута до 18 страни.

Андраш Радо, управител „ Корпоративни връзки " в Wizz Air, разяснява: „ Развълнувани сме да преместим нашите полети от и до Ейлат на такова съвременно и красиво летище като Рамон. Град Ейлат е един от най-хубавите избори в нашата мрежа за отмора през зимния сезон и ние сме щастливи да го предлагаме на нашите български клиенти на преференциални цени. Нашият другарски екип с неспокойствие чака да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР