Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Новата багажна политика на Wizz Air е вече факт

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, вкара новата си политика за кабинен багаж, която разрешава на всички пасажери да пътуват с един по-голям ръчен багаж гратис.

От през вчерашния ден, 29 октомври, пасажерите към този момент имат автоматизирано право да пътуват с един ръчен багаж с оптимални размери 55x40x23см и оптимално тегло от 10 кг, който се покрива от цената на закупения самолетен билет. Пътниците могат да качват на борда на самолета безмитни артикули, закупени на летището след премината инспекция за сигурност.

За клиентите, заинтригувани от опциите за още по-голям кабинен багаж, е на разположение услугата WIZZ Priority, която разрешава на пасажерите да носят спомагателна дребна чанта на борда с оптимални размери 40x30x18cm, която могат да слагат под седалката. Услугата подсигурява, че техният безвъзмезден ръчен багаж (55х40х23см) ще бъде подложен в кабината. WIZZ Priority също по този начин разрешава на пасажерите да не се редят на опашката при качване на борда, а да бъдат измежду първите, които ще се качат на самолета (услугата WIZZ Priority е също годна за пасажерите, закупили WIZZ Go, WIZZ Plus и WIZZ Privilege Pass).

Йохан Айндхаген, Главен маркетинг шеф на Wizz Air, съобщи: „ За всички нас в Wizz Air удовлетвореността на пасажерите е приоритет, заради което се вслушваме в противоположната връзка от клиентите и през днешния ден към този момент предлагаме по-голям ръчен багаж без спомагателни такси за всеки закупен билет на Wizz Air. Това е още един образец за ангажираността на Wizz Air да обезпечи най-хубавото прекарване за клиентите – от момента, в който те резервират своя полет с WIZZ, до идването си в определената от тях дестинация. Нашият другарски надъхан и професионален екип чака с неспокойствие скоро да приветства на борда както новите, по този начин и постоянните пасажери. “

 591e0660-2507-24ba-3eef-6c338f7c4985

Wizz Air е най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа. Тя обслужва флотилия от 86 самолета Airbus A320 и Airbus A321 и предлага над 500 направления от 28 бази, свързващи 144 дестинации в 43 страни. В Wizz Air екип от почти 3300 авиационни специалисти дава висококачествено обслужване и доста ниски цени на билетите, което прави Wizz Air желания избор на 23.8 милиона пасажери във финансовата година, завършила на 31 март 2017 г.

Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в показателите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е записана в Международната асоциация за въздушен превоз (IATA), Оперативен одит за сигурност (IOSA), световният пример за самопризнание за сигурност на въздушния превоз. През 2016 година компанията бе оповестена за Авиолиния с най-хубаво съответствие сред цена и качество от редакторите на Air Transport World, едно от водещите списания, отдадени на бранша, както и Нискотарифна компания на годината от Центъра за авиация (CAPA), водещ снабдител на самостоятелна информация в региона на авиацията.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР