Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air представя иновативна услуга: Fare Lock

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, показа за своите клиенти новата услуга Fare Lock " заключена цена " която ще разреши на пасажерите да резервират определената от тях цена за стремежи полет и пакет за интервал от 48 часа. Wizz Air непрестанно търси по какъв начин да усъвършенства обслужването на клиенти си и от през днешния ден показва тази неповторима опция, тъй че да отговори по най-хубавия метод на потребностите на своите пасажери, които търсят най-изгодната договорка.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УСЛУГАТА WIZZ FARE LOCK
• Fare Lock е новаторска услуга, която дава опция на пасажерите на WIZZ да запазят определена цена за интервал от 48 часа против такса в размер на BGN 6/ сегмент/ човек.
• Услугата Fare Lock е годна за резервации, направени най-малко 7 дни преди датата на тръгване или преди датата на първия полет при положение на двупосочен полет.
• Услугата Fare Lock се предлага онлайн на wizzair.com и може да бъде употребена за резервации при еднопосочен или двупосочен полет, както и за няколко пасажери. Избраният полет, името/имената на пасажерите и броят им не могат да бъдат променяни при запазването на цената след възнаграждение на услугата Fare Lock.
• За да се завърши резервацията на цената, непокътната с Fare Lock, клиентите на WIZZ ще би трябвало да заплатят цялостната сума на договорката с кредитна карта или употребявайки заема в профила си MyWIZZ в границите на 48 часа посредством страницата My Bookings.
• Ако заплащането не е финализирано в границите на 48 часа от потреблението на услугата Fare Lock, резервираната договорка автоматизирано ще бъде анулирана.

ПОЛЗИТЕ ОТ УСЛУГАТА WIZZ FARE LOCK
• Находчивите пасажери ще могат елементарно да запазят най-ниската цена, предлагана за всички WIZZ полети* до момента в който не възнамеряват цялата си отмора
• Избраните с Fare Lock полети няма да бъдат разпродадени и цената няма да се трансформира 48 часа
• Fare Lock има закрепена цена без значение от полета, интервала или определения пакет

Джордж Михалопулос, основен комерсиалният шеф на Wizz Air, показа: „ Wizz Air още един път потвърди своята отдаденост на това да открива новаторски способи, тъй че да усъвършенства прекарването на своите клиенти. Новата услуга, стартирала от през днешния ден, е превъзходен инструмент за това да се отстрани стресовия детайл от процеса по резервация, позволявайки на потребителите да завършват покупката си в границите на 48 часа. Следвайки нашето скорошно съобщение по отношение на увеличението на безплатния ръчен багаж, ние продължаваме да се фокусираме на опциите да посрещнем по-добре потребностите на нашите пасажери ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР