Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

В края на април: Пускат евтини полети Варна – Виена

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа през днешния ден разгласи нов маршрут от Варна до известната европейска туристическа дестинация Виена. Предстоящият нискотарифен маршрут на WIZZ ще започва на 28 април с два седмични полета – във вторник и в събота, откривайки чудесна опция за туристите в България да посетят един от културните центрове на Европа на цени от единствено 29.99 евро.

Австрия е 44-ата страна в мрежата на Wizz Air, в която самолетната компания основава база. Компанията ще открие новата си база на летище Виена през юни, в началото с един основан там Airbus A320, а през ноември ще бъдат добавени още два самолета Airbus A321. Планирани са общо 17 нови маршрута на WIZZ от австрийската столица през 2018 година, в това число Варна-Виена.

Сорина Рац, управител корпоративни връзки в Wizz Air, разяснява: „ Като самолетна компания със лична база във Варна, Wizz Air непрестанно търси благоприятни условия да разшири мрежата си и да обезпечи в действителност налични благоприятни условия за пътешестване за още повече клиенти, в комбиниране с постоянно отлични услуги на борда. Заедно с днешната вест за маршрута Варна-Виена, през 2018 година ние ще стартираме общо 5 нови услуги от България, в това число полети до някои от най-популярните европейски градове като Атина, Ница, Малага и Лисабон “.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР