Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

Wizz Air с 20%* отстъпка през целия уикенд

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага 20%* понижение за определени полети, резервирани този уикенд. Страхотната оферта е годна за всички пасажери и без ограничавания за интервала на пътешестване.

Ако към този момент мечтаете за слънце, пясък и море, в този момент е моментът да резервирате своята лятна почивка. С цени, започващи единствено от 19.99 лева.**, през днешния ден wizzair.com е идеалното място да откриете местоположението за вашата последваща отпуска на преференциална цена. Независимо дали желаете да почивате в този момент или различен сезон, обширната мрежа на Wizz Air от България може да ви предложи чудесни варианти. От прелестни слънчеви курорти като Миконос, Аликанте, и Бари до топ туристически дестинации като Барселона, Лондон и Париж, самолетната компания има за всеки по нещо.

Която и дестинация да изберете, имайте поради, че отстъпката от 20%* е годна само през днешния ден и на следващия ден за селектирани полети. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или да изненадате обичан човек с едно незабравимо странствуване. Wizz Air предлага на клиентите да прибавят WIZZ Flex към резервацията си, в случай че не са сигурни за интервала на пътешестване или маршрута - по този начин ще могат да бъдат спокойни, че в случай че събитията се трансформират и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да трансформират своята резервация без спомагателни такси. Използването на тази услуга, която е спомагателна отбрана, ще даде спокойствието, от което пасажерите се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР