Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air стана „Авиокомпания на годината“ на Air Transport Awards 2019


Wizz Air , най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, бе оповестена за „ Авикомпания на годината “ на премиите за въздушен превоз Air Transport Awards 2019. Това са единствените интернационалните оценки, които правят оценка всички съществени категории във въздушния превоз. Наградата бе връчена на Стивън Джоунс, заместител основен изпълнителен шеф и ръководещ шеф на Wizz Air Унгария, по време на публична гала, която се организира в Екали, Гърция.

Наградите Air Transport Awards за 2019 година се организираха в партньорство с Hermes – организация за въздушен превоз, и ATN – новинарска организация за въздушен превоз. Журито на корпоративните награди включваше едни от най-известните фигури в промишлеността на въздушния превоз, а точно:
• Хенрик Холоей, ръководител на журито и общоприет шеф на Европейската комисия за подвижност и превоз
• Джеф Пуул, общоприет шеф на CANSO
• Робърт Дейън, вицепрезидент на Hermes
• Чарлз Шлюмберже, водещ специалист по въздушен превоз в Световна банка

Стивън Джоунс, заместител основен изпълнителен шеф и ръководещ шеф на Wizz Air Унгария, съобщи по време на церемонията: „ Днес означаваме още един значим миг за Wizz Air. За нас е чест да бъдем приети за самолетна компания на годината. Тази премия е резултат от усилената работа и отдадеността на забележителния екип на WIZZ, лоялността и доверието на нашите клиенти, както и поддръжката на нашите сътрудници. Wizz Air е построила своя бизнес към една елементарна цел да направи пътуването със аероплан налично за всички и да направи живота на пасажерите и света към нас по-добър, и тази премия е още едно доказателство, че сме на прав път. Занапред Wizz Air ще продължава да усъвършенства услугите си, като вкарва нововъведения и предлага налична опция за всеки да обогати живота си посредством пътешестване. “

Д-р Костас Ятроу, президент на премиите Air Transport Awards 2019, разяснява: „ Наградите за въздушен превоз се утвърдиха като значимо събитие в промишлеността с помощта на ангажираността на организациите и обособените лица от авиационния бранш. Важно е да отличаваме и да насърчаваме най-хубавите измежду най-хубавите и техните лидерски практики. “

Wizz Air е най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа с флотилия от 112 самолета Airbus A320 и Airbus A321. Тя предлага над 650 маршрута от 25 бази, свързващи 146 дестинации в 44 страни. В Wizz Air екип от над 4500 авиационни специалисти дава висококачествено обслужване и доста ниски цени на билетите, което прави Wizz Air пожеланият избор на 34 милиона пасажери през 2018 година Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ и е включена в показателите FTSE 250 и FTSE All-Share. Wizz Air е записана в Международната асоциация за въздушен превоз (IATA), Оперативен одит за сигурност (IOSA), световният пример за самопризнание за сигурност на въздушния превоз. Наскоро компанията получи най-високия вероятен рейтинг от 7 звезди от AirlineRatings.com – единствената международна организация за сигурност и рейтинг на самолетните компании, както и бе оповестена за Aвиокомпания на 2019 година от Air Transport Awards – единствените интернационалните оценки, които правят оценка всички съществени категории във въздушния превоз.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР