Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

Wizz Air с гореща зимна промоция: 20%* намаление за всички полети

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага 20%* отстъпка за всички полети, резервирани през днешния ден, до всички дестинации. Тази страхотна оферта е годна за всички клиенти и за интервал на пътешестване до края на март 2019 г.

Ако мечтаете за прелестно начало на новата година, какъв по-добър метод за това от вълнуващо пътешестване до екзотична дестинация. А с цени, започващи единствено от 19.99 лева.**, през днешния ден wizzair.com е идеалното място да откриете топ местоположението за вашата последваща почивка на страхотна цена. Независимо дали мечтаете да посетите красиви плажове, тайнствени пустини, величествени планини, или просто да отидете до град, в който в никакъв случай не сте стъпвали, обширната мрежа на Wizz Air от 48 маршрута от България ще отговори на всички ваши потребности.

Която и дестинация да изберете, имайте поради, че отстъпката от 20% е годна единствено през днешния ден, тъй че българските клиенти имат време до среднощ да се възползват от офертата и да подарят на себе си или на околните си едно незабравимо премеждие. В своята непрекъснато разрастваща се българска мрежа Wizz Air към този момент разполага с избор от комфортни полети до 30 маршрута от София, 14 от Варна и 4 от Бургас.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР