Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,

...
Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air представя новите посланици в България

Wizz Air, най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, с горделивост показва новите WIZZ посланици, които ще бъдат формалните лица на компанията през идващите две години.

Над 290 000 гласа бяха събрани онлайн посредством двуседмично гласоподаване, където фейсбук почитателите на Wizz Air бяха помолени да изберат новото потомство WIZZ посланици. 83ма претенденти участваха в конкуренцията и получиха опцията да обяснят пред обществеността за какво желаят влиятелната роля на WIZZ посланици и да показват пристрастеността си към професията-стюардеса. 31 нови WIZZ посланици бяха определени в това число Михаела и Петя, които ще показват WIZZ в България през идващите две години.

Новоизбраните WIZZ посланици ще показват своята страна и компанията в разнообразни медийни събития, отбелязване на значими достижения, дни на кариерата, ще дават изявленията за списания, радио и телевизионни канали в Европа. WIZZ посланиците ще споделят също по този начин своя опит като част от фамилията на Wizz Air, ще срещат обществеността с невероятните си дни, прекарани като членове на кабинния екипаж на WIZZ, ще покажат обичаните си WIZZ дестинации и ще акцентират най-хубавите артикули, които WIZZ може да предложи.

Новите WIZZ посланици към този момент демонстрираха своя гений по време на фотосесията в Будапеща. Видеото с фрагменти зад кулисите, може да видите в формалния YouTube канал на Wizz Air: https://www.youtube.com/watch?v=eRhES-XcyYI&t=1s

За повече информация за програмата „ WIZZ Ambassador " посетете Фейсбук страницата на Wizz Air: www.facebook.com/wizzaircom

Дидерик Пен, изпълнителен вицепрезидент и действен шеф на Wizz Air, сподели: " В Wizz Air, ние имаме вяра, че ключът на нашия триумф е нашия извънреден екип, който споделя пристрастеност към авиацията и отдаденост, с цел да предложи на нашите клиенти вълнуващо прекарване на борда. Затова на драго сърце представям нашия нов екип WIZZ посланици, които ще бъдат формалните лица на Wizz Air през идващите две години. Тези определени 31 най-хубави измежду най-хубавите от кабинните екипажи ще споделят детайлите от своята завладяваща кариера, ще съставляват компанията пред локалните общности и постоянно ви посрещат на борда на нашите WIZZ полети с усмивка. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР