Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, днес обяви

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, днес обяви
Коментари Харесай

Wizz Air открива нова база в Краков

Wizz Air, най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа, през днешния ден разгласи своята 26-та база – в Краков. Авиокомпанията ще базира 2 самолета Airbus A321 на летище Краков през май и септември 2019 година Освен основаването на новата база, Wizz Air анонсира старта на 12 нови маршрута от Краков до девет страни от април 2019 година Билетите по новите линии към този момент могат да бъдат закупени на wizzair.com или през приложението на WIZZ на цени, започващи от 9.99 евро*.

Краков ще бъде 26-та база в фамилията на Wizz Air и най-новата база на самолетната компания в Полша след тези във Варшава, Катовице, Гданск и Вроцлав. Като част от своята тактика за агресия, Wizz Air ще продължи да уголемява активността си в Полша, с цел да даде на клиентите от ден на ден и разнородни благоприятни условия за пътешестване. Новата база в Краков съставлява инвестиция от страна на WIZZ в Полша в размер на 240 млн. щатски долара** и ще докара до основаването на 80 нови директни работни места в самолетната компания и над 140 работни места в обвързваните с нея индустрии***. Двата нови самолета Airbus A321 пък ще подкрепят осъществяването на 12 нови маршрута от Краков до Лондон, Киев, Бари, Катания, Ларнака, Ница, Турку, Билунд, Донкастър, Харков, Осло и Кутаиси.

Скоро следва Wizz Air да започва подбора на млади и амбициозни претенденти за новата си база. Дни за набиране на екипаж ще се проведат на 7, 17 и 26 януари 2019 година в Краков. За повече информация посетете https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i-uslugi/career/cabin-crew-flight-attendant/#/

Краков е най-големият град в Южна Полша и предлага всичко належащо за едно незабравимо прекарване. От впечатляващи исторически здания и културни забележителности до блестящ нощен живот и голямо многообразие от благоприятни условия за извършване на покупки – Краков предлага всичко това и повече. Бивша столица на Полша, градът изненадва с най-големия пазарен площад в Европа, с очарователния еврейски квартал Казимирц и с прелестния Стар град с безчет заведения за хранене, клубове и питейни заведения.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР