Wine & Spirits Show e нов формат на професионално изложение

...
Wine & Spirits Show e нов формат на професионално изложение
Коментари Харесай

Изложение Wine & Spirits Show 2021 - от 13 до 15 май в Интер Експо Център

Wine & Spirits Show e нов формат на професионално ревю и притегля разнородни бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери – в резюме експертите в този просторен отрасъл. Същевременно е забавен и за всички любознателни ценители на качествените вино, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови питиета и още доста.

Събитието се организира от 13 до 15 май, четвъртък-събота и е първото огромно ревю онлайн с дегустации на напитките и диалози с производители и търговци след дълги месеци на ограничавания, наложени поради епидемиологичната конюнктура. Взети са всички нужни ограничения за безвредното осъществяване на шоуто, тъй че участниците и посетителите да се усещат несъмнено и удобно. Всички щандове са на открито, само че са подслонени под покрив и зависимостта от капризите на времето е сведена до най-малко.

Wine & Spirits Show 2021 има за цел да възобнови естествените професионални контакти в света на виното, бирата и спиртните питиета, да показва динамичното развиване на сектора и да даде опция на експертите за нови контакти и покупко-продажби, а на феновете - за нови открития, знания и удоволствия.

На Wine & Spirits Show 2021 вземат участие повече от 70 изложители, които оферират необятно многообразие от питиета – български и от целия свят. Представят се както артикули на промишлеността, по този начин и премиумни крафт и арт питиета във всяка една категория, хранителни артикули.

Изложението предлага и Food Park зона – с разнообразна вкусна храна и сладкиши и висококачественото кафе. На извънредно забавно шоу могат да се насладят посетителите по време на Националната кулинарна купа България 2021, която ще се състои редом с ревюто в зала 1 на Интер Експо Център.

По изключение в това първо издание, на щандовете могат да се правят и директни продажби – по този начин крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители напитките, които са харесали при дегустациите. Целта е ревюто да бъде в оптималната поддръжка на сектора в усложнената спешна конюнктура. Стремежът на уредниците – Интер Експо Център и DiVino – е да се обезпечи делова и вдъхновяваща атмосфера за представителите на бизнеса – изложители и клиенти, както и забавно и потребно познавателно прекарване за всички останали гости.

Кога : от 13 до 15 май 2021 – четвъртък, петък и събота
Къде : Интер Експо Център – площите в западната част на комплекса, с вход директно до станцията на метрото

Работно време:
от 12:00 до 20:00 часа – 13 и 14 май, четвъртък и петък
от 11:00 до 19:00 часа – 15 май, събота
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР