WIND VISION, нова ТВ и видео платформа в Гърция, стартира

...
WIND VISION, нова ТВ и видео платформа в Гърция, стартира
Коментари Харесай

Гръцкият оператор WIND обогати новата си ТВ и видео услуга със старта на Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature

WIND VISION, нова ТВ и видео платформа в Гърция, започва трите водещи документални канала от интернационалната компания Viasat World. Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature стартираха по едно и също време със старта на новата платформа на 26 април, налична за всички клиенти на оператора WIND.
С 4KTV резолюция и HDR 10 технология за оптимално преживяване, както и ТВ гайд за навигиране на съдържаннието по три вероятни метода, WIND VISION може да се похвали като огромния иноватор на гръцкия пазар сега. Платформата има вградена функционалност за мултискрийн, което значи, че аудиторията може да употребява наличието когато, където и както пожелае.
С харизматични водещи, експертни мения и фокус върху европейската история и предлагайки пресен взор към към този момент познати истории, Viasat History е водещият отдаден на история канал, който към този момент е част от програмата на WIND VISION. Програмните акценти при старта включват: документалният Истинската игра на тронове , показан от историка Дан Джоунс , проследяващ турбулентните епохи на създаване на ранна Европа; Султанът и светецът , роман от Джеръми Айрънс за оня миг в историята на кръстоносните походи, когато християнски духовник (Франциск от Асизи) и султан (Султан Ал Камил) се срещат; както и Николай и Александра: Последените царе на Русия , една от най-известните двойки в модерната история, с водещ Д-р Сузана Липскомб , историк, създател, презентатор и отличен с награди академик.

Прям и разгорещен, Viasat Nature демонстрира изумителни места и същества от естествения свят, с увлекателни истории от изявени водещи, които придават живот на описа и водят фена до дестинации с „ дива “ хубост. Текущата стратегия включва Смъртоносни австралийци: взор от близо към тайния живот на най-известните, а от време на време – минимум познати – убийци на Австралия, в това число отровни змии, смъртоносни медузи, чудовищни крокодили и отровни паяци; Разговор с животни , пък, ни среща с истинскиата Д-р Дулитъл, Луси Кук, чиято задача е да откри по какъв начин споделят животните.
Любопитен, авантюристичен и съдбоносен, Viasat Explore разкрива новото и невероятното – от най-скорошни изследвания до ежедневния живот на герои, които вършат нещата друго. Сред програмните акценти са Каскадьорска просвета с най-изумителни истории и клипове на каскади, смешки и домашни опити, уловени от камера; втори сезон на спортното риболовно шоу Риболовни войни , който започва по едно и също време със старта на услугата WIND Vision, както и документалния филм в 8 елементи Въоръжени мъже: Изкуството на войната - известният холивудски артист Дани Трехо е хазаин на екип от занаятчии, които ловко възпроизвеждат емблематични исторически оръжия с антични и съвременни принадлежности.
Viasat History, Viasat Explore и Viasat Nature демонстрират едни от най-търсените заглавия като множеството излъчвания са основани в последните три години.
“Посветили сме се на това да предоставяме най-харесваното наличие и сме очаровани, че разширяваме наличието си и посредством услугата WIND VISION.
Мисията ни е да сме покрай нашите сътрудници - операторите и да разбираме техните потребности, с цел да продължим да им даваме наличието на международно равнище, което е съответстващо за клиентите им”, разяснява Тамаш Хорват, Търговски шеф на Viasat World.
“WIND VISION е най-напредничавата ТВ и видео платформа в Гърция и имаме вяра, че тя ще промени разпоредбите на играта на гръцкия пазар. Иновативна, освен за Гърция, само че и на световно равнище.
С включването на Viasat Explore и Viasat Nature, както и на всепризнатия Viasat History, ние обогатяваме селекцията си от документални стратегии, като даваме нови, качествени благоприятни условия за избор на клиентите ни, които се интересуват от дивата природа, животните, откритията и науката, както и от документани излъчвания за история.
Това е от огромно значение за обещанието, което сме дали на нашите клиенти да им предлагаме атрактивно наличие посредством неповторимо ТВ преживяване и бележи началото на партньорството ни с световната мрежа Viasat World”, сподели Херман Райдл, Главен началник Стратегически & цифрови трансформации в WIND Hellas.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР