WINBET стартира най-новото си предизвикателство #WINmyBET – онлайн приключение, в

...
WINBET стартира най-новото си предизвикателство #WINmyBET – онлайн приключение, в
Коментари Харесай

WINBET стартира предизвикателството #WINmyBET

WINBET започва най-новото си предизвикателство #WINmyBET – онлайн премеждие, в което шестнайсет от най-горещите български звезди от сцената, екрана и интернет ще се срещнат в епични дуели на духа, мозъка и тялото на уеб страницата, с цел да дефинират най-хубавия измежду тях. Публиката на техните борби пък ще има опцията да ги поддържа, както и късмет и да завоюва страхотните награди на WINBET.

Горещият тандем Димитър Рачков и Христо Стоичков подбра за присъединяване в #WINmyBET музикалните икони Азис, Тита, Алисия, Диона, 100 Кила, Димитър Ковачев – Фънки, Тото от „ Скандау “ и Константин, актьорите Диляна Попова и Юлиян Вергов, фитнес-легендите и звезди на обществените медии Биляна Йотовска и Сами Хосни, звездното семейство Алекс и Дани Петканови, моделът Джулиана Гани и поетът и ефирен водещ Илиян Любомиров.

Поредицата от дуели, които ще могат да гледат единствено и само на уеб страницата, ще изправят звездите пред поредност от тествания, в които с изключение на физическа устойчивост, ще би трябвало да покажат още и бърз разум, умелост и тактическа мисъл.

Двубоите от #WINmyBET стартират още на 5 август с епичния конфликт на Краля на попфолка Азис и онлайн-инфлуенсъра Алекс Петканова и с двубой на грацията и издръжливостта сред певицата Алисия и модела Джулиана Гани.

Публиката и феновете на звездите могат да гледат дуелите онлайн или на запис на уеб страницата, като излъчванията са налични изцяло гратис след регистрация. Феновете могат да поддържат своите любимци като гласоподават за тях със специфичните wincoins точки, които ще получат гратис след регистрация. Тези от феновете, които познаят спечелилите от дуелите, ще завоюват спомагателни wincoins, а тези, които съберат най-вече от тях – ще завоюват и специфичните награди от WINBET.

Зрителят събрал най-вече wincoins след края на дуелите, ще завоюва чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смарт телефони iPnone 12. След всеки дуел, един почитател от тези, които са познали спечелилия в дуела ще завоюва смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди – тениски, кейсове за телефони и чаши с подписите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на инцидентен принцип измежду всички регистрирани консуматори на уеб страницата след последния дуел. Участието в уеб страницата и в разпределението на премиите е безусловно гратис за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.

Пълна информация за #WINmyBET Battles, wincoins точките, премиите и разпоредбите за тяхното продобиване, както и горещи вести за звездите в предизвикването са налични на уеб страницата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР