WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Марица“

...
WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Марица“
Коментари Харесай

WINBET и ФК „Марица“ /Пловдив/ продължиха партньорството си

WINBET ще продължи да бъде главен сътрудник на ПФК „ Марица “ /Пловдив/ от Втора лига на българското футболно състезание и през идващите две години.
Партньорството сред компанията и клуба стартира през 2021 година в навечерието на 100-годишнината на тима, в който Христо Стоичков стартира футболната си кариера.
Съгласно съглашението сред двете страни, логото на WINBET ще продължи да бъде на фланелките на играчите на " Марица " за мачовете от националното състезание и шампионата за Купата на България, както и на стадиона на тима в Града под тепетата, а играчите на отбора ще бъдат разполагаем на компанията за присъединяване в промоционални интензивности.
„ Продължаването на нашето партньорство с ПФК „ Марица “ /Пловдив/ е част от поредната политика на WINBET в поддръжка на българския спорт и е закономерно продължение на сполучливото ни съдействие с тима през последната година. Пожелаваме триумф на „ Марица “ в мачовете им от шампионата и шампионата за Купата на България и в преследването на високите цели, които са си сложили “, разяснява госпожа Десислава Колева – Иванова, основен маркетинг шеф на WINBET.
„ Благодарни сме на главния сътрудник на клуба WINBET. Подписването на новия контракт, с още по-добри условия, дава по-голяма сигурност и успокоение на всички в клуба и с помощта на него ще продължим да се развиваме и да реализираме по-високи спортни достижения. Ние от ПФК " Марица " ще продължим да сбъдваме фантазии, с помощта на сътрудниците ни от WINBET “,  коментира членът на Управителния съвет на ПФК „ Марица “, господин Христо Христов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР